Oletko sinä tai läheisesi koskaan kompuroinut niin pahasti, että tunsit jääväsi Jumalan suunnitelmien ulkopuolelle? Tiesitkö, että Herra ei koskaan hylkää särkynyttä, vaan voi kääntää elämäsi horjumiset sinun ja muiden parhaaksi!

*     *     *    *    *     *     *

Kristityt Yhdessä ry aloittaa helmikuussa yhteistyön Jaakko Pirttiahon kanssa, joka on rakastettu raamattuopettaja, blogisti ja kirjailija. Vikatilassa Jaakko Pirttiaho on suorapuheinen mutta sielua hoitava ohjelmasarja. Siinä keskustellaan totuudellisesti mutta armollisesti aiheista, joista on normaalisti vaikea puhua. Aiheista, jotka aiheuttavat herkästi häpeää.

Rukoillaan yhdessä, että tämän sarjan kautta Jumala saa koskettaa syvältä sekä synnyttää jotain uutta ja kestävää.

Tule mukaan tukemaan Pirttiahon uutta sarjaa ja Kristityt Yhdessä ry:n evankelioivaa radiotyötä – lahjoita keräykseen netin kautta jo tänään.

 

Vikatilassa Jaakko Pirttiaho Radio Deissä 6.2.2023 alkaen ma klo 21.40 ja la klo 18.03 sekä su klo 02.00 (uusinnat) sekä Dei Plus -palvelussa.

 

Rahankeräysluvan saaja: Kristityt Yhdessä ry. Keräyslupa: Manner-Suomi RA/2021/1757, voimassa 1.1.2022 alkaen, Poliisihallitus 23.12.2021.