Paluun festivaalikartalle tekevä DeiFestival kokoaa kesän komeimman artistikattauksen Seinäjoen Ideaparkiin 18. kesäkuuta 2022.  DeiFestivalin pääesiintyjänä on ruotsalainen gospel-soul-tähti Samuel Ljungblahd. Katso ohjelma kokonaisuudessaan jutun alta.

Eurooppalaisten gospelartistien kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Ljungblahd tulee Seinäjoelle oman bändinsä kanssa. Hän esiintyy festavaalilla myös yhdessä PopUp Gospel -kuoron kanssa.

Yhden päivän mittaisen tapahtuman kotimainen kattaus on komea. Mukana ovat muun muassa Maksetut Viulut, Exit, Palo, Kristiina Brask ja Jippu.  Musiikki soi aamusta iltaan kahdelta lavalta. DeiFestivalin päälava on ulkona Ideaparkin Huviparkissa. Musiikki soi läpi päivän myös Ideaparkin sisälavalla, jonka ohjelma on kaikille ilmainen.

”Olkoon tämä myös kiitos kaikille artisteille heidän tekemästään työstä.”

Kuusi kertaa aikaisemmin järjestetty DeiFestival palaa kahdeksan vuoden tauon jälkeen kalenteriin juhlistamaan Radio Dein 25-vuotisjuhlia.

– Radio Dein juhlavuotta haluttiin juhlia tärkeiden yhteistyökumppanien, artistien kanssa ja koronan jälkeen antaa Dein kuuntelijoille mahdollisuus nauttia jälleen livenä upeista esityksistä. Gospel-musiikki on Radio Dein menestyksen perusta, sanoo Radio Dein johtaja Kirsi Rostamo.

DeiFestivalin lavalle nousee joukko kanavan soitetuimpia artisteja.

– Musiikin merkitystä ihmisen hyvinvoinnissa ei voi vähätellä. Olemme sanoin ja sävelin välittäneet toivoa kanavallamme ja haluamme tehdä sen myös konsertin välityksellä. Olemme koonneet lavalle tämän päivän suosikkikattauksen. Nämä artistit ovat nousseet kuuntelijoiden suosikkien joukkoon. Olkoon tämä myös kiitos kaikille artisteille heidän tekemästään työstä näinä vaikeina aikoina, sanoo Radio Dein aamujuontaja, DeiFestivalin promoottori Mikael Juntunen.

DeiFestivalin kaikki esiintyjät:

Samuel Ljungblahd (kuvassa), Exit, Jippu & Benja Roth, Maksetut Viulut, Palo, Eve & Ossi, Kristiina Brask, KLS acoustic, PopUp Gospel -kuoro, Lars & JJ, Masa Puttonen & Brothers, Juhani Tikkanen, Mikko Vaismaa, Mika Karola ja Timpurin Roudarit.

Huom, sisälavalla olevat keikat ovat kaikille ilmaisia. Ulkolavat sijaitsevat maksullisella Huviparkin alueella, jonne käy ennakkoon ostettu Tiketin lippu, joka vaihdetaan Huviparkin portilla rannekkeeseen. Voit myös ostaa portilta liput eli rannekkeen päivän aikana klo 10.00-21.30 välillä.

Liput ennakkoon www.tiketti.fi  25€ ja Huviparkin portilta 25€.

Ohjelma DeiFestival 18.6.2022 Ideapark, Seinäjoki

 

Sisälava Keskusareena

 

Klo 11.00 TIMPURIN ROUDARIT, EVE & OSSI

Klo 12.00 KRISTIINA BRASK

Klo 14.00 MAKSETUT VIULUT

Klo 16.00 PALO

Klo 18.00 KLS ACOUSTIC

Klo 20.00 JIPPU & BENJA

 

Ulkolava Huvipark

 

Klo 13.00 LARS EDBERG & JJ

Klo 15.00 POPUP GOSPEL Feat. Samuel Ljungblahd

Klo 17.00 MASA PUTTONEN & BROTHERS

Klo 18.45 MIKKO VAISMAA (stand up)

Klo 19.00 EXIT

Klo 21.00 SAMUEL LJUNGBLAHD

 

Ulkolava 2 Huvipark

 

12.45 Juhani Tikkanen

14.45 Mikko Vaismaa & Mika Karola/ Miesten piiri

16.45 Eve & Ossi

18.45 Juhani Tikkanen

20.45 Mika Karola / Miesten piiri

 

Tapahtuman juontaa Radio Dein juontajanelikko: Anu Lehtipuu, Ariel Neulaniemi, Päivi Saloranta ja Mikael Juntunen

Osta lippu