Miten suomalainen sisu ilmenee?

Suomalaiset ovat maailman sisukkaimpia ihmisiä, sanotaan. Meillä on kansainvälisesti tunnettuja suurmiehiä ja merkittäviä naisia urheilijoista nobelisteihin. Kansakuntamme tarinassa on tarvittu sisua moneen otteeseen.

Sisu löytyy meistä jokaisesta. Sisun jyväsiä näkyy usein ihan tavallisessa arjessa, sen askareissa ja kohtaamisissa. Sisua tarvitaan kaikkialla ja jossain aivan erityisissä tilanteessa meidän jokaisen elämässä.

Radio Dei haastaa sinut kertomaan oman tarinasi ­– tai vaihtoehtoisesti ystäväsi tai tuntemasi ihmisen tarinan: missä tilanteessa ja millä tavalla suomalainen sitkeys, periksiantamattomuus tai suoraan sanottuna sisu on putkahtanut esiin. Kuulemme yhtä mielellämme arkisista sisua vaativista tilanteista kuin isoihin elämänkuvioihin liittyvistä sisukokemuksista.

Radio Dei ja yhteistyökumppanina toimiva CRC Sisu palkitsevat tarinoitaan jakaneita Motonet-lahjakorteilla ja CRC Sisu -tuotteilla.
Valitsemme myös erityisen mieleenpainuvan sisuteon – pienen tai suuren – pokaalilla ja huomattavalla tuotepaketilla.

 

Tervetuloa jakamaan oma tai Sinuun vaikutuksen tehnyt sisukokemus! Tarinoita kuullaan Herätys! -aamulähetyksessä 5.11.-5.12.18.

Puhelinnumero: