Tervetuloa Koko Perheen Vappu –tapahtumaan vapunpäivänä klo 11 alkaen Helsingin Senaatintorille! Teemana ”Suomalainen usko ” ja Suomi 100 -juhlavuosi

Koko Perheen Vappu -tapahtumaan kuuluu tärkeänä Jeesus-marssi. Hienoa, että Jeesusta ylistävä marssi saa näkyä ja kuulua jo 24. kerran Helsingissä. Päälavan musiikissa palvelevat tänäkin vuonna Rodrigo ja Saara Campos & Northwind Collective sekä toinen pääesiintyjä Jippu.

Pomppulinnat, aasiratsastus ja paloauto kutsuvat lapsia tutustumaan ja viihtymään. Tänä vuonna on toista kertaa lasten oma lava, jossa on ohjelmaa koko päivän. Torilla ohjelma päättyy noin klo 14 ja klo 15 alkaa Jippiimission Ristinmaa konsertti Tuomiokirkossa. Konserttiin on vapaa pääsy.

Rukousta
Haluatko, että puolestasi rukoillaan? Rukousteltassa kohtaat ihmisiä, jotka haluavat rukoilla kanssasi.

Tutustu seurakuntien näyttelyyn
Valkoisista isoista teltoista löydät pääkaupunkiseudun seurakuntien ja kristillisten järjestöjen yhteisen näyttelyn.

Kahvilasta löydät ihanat vappuherkut mm. kotitekoisen siman ja Cafe Roban paistamat munkit. Tänä vuonna torilla on myös odotettu soppatykki, josta tarjoillaan Cafe Roban valmistamaa keittoa.

Koko Perheen Vappu – tapahtumassa on tärkeää, että kristityt ovat yhdessä liikkeellä. Tapahtuman järjestävät Kristityt Yhdessä ry ja Radio Dei yhteistyössä useiden seurakuntien ja kristillisten yhteisöjen kanssa. Lisäksi kymmenet talkoolaiset antavat arvokkaan panoksen tapahtuman onnistumiseksi, josta olemme todella kiitollisia!

Tapahtuma radioidaan suorana Radio Dein kautta.

Lämpimästi tervetuloa!