Millaiset asiat sitovat meitä? Mitä on todellinen vapaus? Kuinka pitää siitä kiinni?

Marja Salmisen toimittamassa sarjassa kuullaan vapauttavia tositarinoita ja vastauksia todelliseen vapauteen. Ohjelmaa kustantaa Kristityt Yhdessä ry. Kutsu vapauteen lauantaisin klo 20.05 ja uusintana seuraavana keskiviikko-torstai välisenä yönä klo 24.

KUUNTELE lähetettyjä ohjelmia:

19.10.2019 Hanna Hukkanen
Kun nuoren nelihenkisen perheen kaikki jäsenet kärsivät pitkäaikaissairauksista, ja useat keskenmenot ovat tuoneet pettymyksen toisensa jälkeen, usko Jumalaan voi joutua koetukselle. Sairaanhoitaja ja seurakuntakuoronjohtaja Hanna Hukkanen on kuitenkin saanut suurta lohtua ja voimaa uskostaan, ja kokee vapautta olla aidosti oma itsensä, kaikkine tunteineen ja kipeine kysymyksineen.
TULOSSA

12.10.2019 Arto Boa 
Kuinka vapautua kuolemanpelosta sekä pakonomaisesta tarpeesta miellyttää ihmisiä? Evankelista, Gospel First International -järjestön perustaja Artoa Boa kertoo omista kokemuksistaan sekä avusta, jonka usko Jeesukseen on hänelle antanut.
TULOSSA

5.10. 2019 Tapani Sopanen
Millainen on kristityn miehen terve tunne-elämä? Entä mikä koukuttaa, ahdistaa, ja kuinka päästä näissä vapauteen? Haastateltavana mies- ja parisuhdetyötä pitkään tehnyt kirjailija Tapani Sopanen.
TULOSSA