Laulun aika on tullut!

Soraäänistä sulosointuihin 2017 -kisa haastaa ikäihmisiä kilpailemaan kristillistä sanomaa sisältävällä musiikkiteoksella. Kilpailu toteutetaan yhteistyössä Radio Dein ja Kristillisen Eläkeliiton kanssa. Voittajakuoro tai -ryhmä saa toimintansa tueksi 1000 euron stipendin.

Kilpailun säännöt:
Kilpaileva kuoro tai musiikkiryhmä koostuu vähintään neljästä yli 60-vuotiaasta henkilöstä. Mukana voi olla esiintyjiä muistakin ikäryhmistä, mutta yli puolet esiintyjistä tulee olla yli 60-vuotiaita.
Musiikkiesityksen pituus on 3-8 minuuttia ja sen tulee sisältää kristillisen sanoman lisäksi Suomi 100 vuotta -teemaa vapaasti toteutettuna. Kilpailussa ei voi käyttää taustaäänityksiä, vaan kaikki äänet tuotetaan esityksen aikana.  Kilpailun tarkemmat säännöt ja ilmoittautumiskaavakkeet löytyvät osoitteista www.krell.fi ja www.laulunaika.fi ilmoittautumisajan alkaessa tammikuussa.
Kilpailuun ilmoittautuminen alkaa 15.1.2017 ja päättyy 30.4.2017.
Soraäänistä sulosointuihin -aluekisat järjestetään 5-10 paikkakunnalla elo-syyskuussa.  Kilpailupaikoista ilmoitetaan osallistujille erikseen. Aluekilpailuista valitaan neljä esitystä finaaliin, joka järjestetään lokakuussa.

Ilmoittautumislomake

Lisätietoja:
Päivi Kyyrö
0 45 312 0310, paivi.kyyrokrell.fi