MyyntiturvaVuokraturva

“Radio Dei on tuonut merkittävän lisän palvelujemme markkinointiin. Vuokraturvan osalta koimme, että Radio Dei on hyvä media tavoittaa vuokranantajia ja luotettavia vuokralaisia.

Asuntojen välityspalvelut ovat murroksessa ja Myyntiturva on tuonut markkinoille kohtuuhintaiset välityspalkkiot. Radio Dei osaltaan on erinomainen kanava tavoittaa asunnon myyntiä harkitsevia.

Laajennuimme uusille alueille Lahteen ja Tampereelle, jossa Radio Deillä oli hyvät kuuluvuusalueet valmiina.

Erityiskiitoksen saa Radio Dein mainostuotanto, jonka kanssa on helppoa suunnitella mielenkiintoisia mainosspotteja. “

– Timo Metsola, Toimitusjohtaja, Vuokraturva Oy –

Lisätietoja:
Mikko Hurskainen
Radio Dei
0400 770 289
mikko.hurskainenradiodei.fi


LOGO_FC_FI

RADIO DEI ON MYÖS OIVA REKRYTOINTIKANAVA

Open Doors palvelee vainottuja kristittyjä yli 60 kohdemaassa, joissa on tällä hetkellä yli 350 miljoonaa kristittyä vainon kohteena uskonvakaumuksensa takia. Jo vuonna 1955 Hollannissa perustettu Open Doors käynnisti paikallisen toimiston Suomeen vuonna 2015. Open Doors Finland ry:n tehtävänä on jakaa World Watch –yksikkömme tarjoamaa faktatietoa kristittyjen tilanteesta ja vainoista ja rohkaista suomalaisia rukoilemaan sekä toimimaan vainottujen kristittyjen hyväksi.

Olemme menestyksekkäästi hyödyntäneet Radio Deitä rekrytointikanavana etsiessämme tekijöitä kasvavaan organisaatiomme. Radio Dei on onnistunut tuottamaan joustavasti ja nopeasti tarvittavat rekrytointimainokset ja saamaan niille toivomamme lähetysajat valtakunnalliseen radioverkkoon. Rekrytointimainokset ovat samalla tehneet Open Doors –järjestöä tunnetuksi. Mainokset ovat poikineet paitsi hakijoita avoimiin työpaikkoihin, myös lisänneet kävijöitä kotisivuillamme.

Voimme lämpimästi suositella Radio Deitä rekrytointikanavana.

Miika Auvinen
Toiminnanjohtaja
Open Doors Finland ry
www.opendoors.fi

Lisätietoja:
Lauri Nurminen
Radio Dei
040 731 9321
lauri.nurminenradiodei.fi

Sokeva_pinnallisuuden_ammattilainen

SAUMATONTA YHTEISTYÖTÄ

Vuonna 2015 Radio Dei otti yhteyttä Sokevaan ja ehdotti yhteistyötä. Melko pian sen jälkeen aloitimme markkinointiyhteistyön, joka syveni vuonna 2016.

Dein kanssa yhteistyö on ollut helppoa ja mutkattoman avointa. Parhaimmat ideat ovat tulleet juuri Radio Dein päästä, joten Sokeva ja sen Viestintätoimiston Riannon
on ollut erittäin helppo toteuttaa ne.

Radion tuottamat materiaalit ovat olleet aina ajoissa ja ne ovat laadukkaita.

Tulokset olivat vuoden 2016 kampanjassa loistavat. Kampanja piti sisällään radiomainonnan, suoramainonnan
sekä kohdistetun digimainonnan.

”Olemme saaneet Radio Dein kuuntelijoilta runsaasti yhteydenottoja joissa pyydetään neuvoja sammaleen poistoista katoilta”. Toteaa Sokeva Oy:n toimitusjohtaja Markku Kärppä.

Sokeva on Näkövammaisten keskusliiton omistama yhteiskunnallinen yritys. Nykyään Sokeva tunnetaan pensseleiden ja luutien lisäksi luonnonmukaisten, innovatiivisten kiinteistönhoitoaineiden ja työvälineiden maahantuojana sekä tukkuna.

Markku Kärppä
Toimitusjohtaja
Sokeva Oy
www.sokeva.fi

Lisätietoja:
Mikko Hurskainen
Radio Dei
0400 770 289
mikko.hurskainenradiodei.fi

missiomen-nettilogo

TAPAHTUMAMAINONTAA HELPOSTI JA NOPEASTI

Miten nopeatempoinen tapahtumien järjestäminen saadaan toimimaan? Miten kohderyhmämme tavoittaa tiedon tapahtumista, joita me Suomen Liikemiesten Lähetysliitossa eli Missionmenissa järjestämme? Kiitos Radio Dein yhteistyöhaluisille ja taitaville työntekijöille, joilta saamme radiomainokset sutjakkaasti ja taidokkaasti.

Radio Dein ansiosta pääsemme helposti ja erottuvasti suuren yleisön tietoisuuteen. Tavoitteemme on noudattaa Suomen Liikemiesten Lähetysliiton perustajan Kustaa Sikilän näkyä, josta hän sanoi lähes sata vuotta sitten vuonna 1920: ”Heräsin ihmeellisen voiman vaikutuksesta. Silloin annettiin ylhäältä minulle tämä kutsumus: Ala toimia liikemiesten voittamiseksi Herralle, ala koota heitä yhteistyöhön Jumalalle.”

Tavoitteenamme on herättää kipinä, joka syttyy itsenäiseen liekkiin eri puolella Suomea yrittäjä- ja elinkeinomaailmassa. Tässä on kristillinen radiokanava erinomainen kumppani.

Erkki Haarala
Suomen Liikemiesten Lähetysliitto
Toiminnanjohtaja
www.missionmen.fi

Lisätietoja:
Juha Arko
Radio Dei
040 770 1540
juha.arkoradiodei.fi

 

HYVIÄ TULOKSIA SPOTTIMAINONNASTA

”Olemme ajaneet viime vuosina n. kerran vuodessa korikorjaamomme Auto-Lahela Oy:n spottimainoskampanjan Radio Deissä. Eräänä päivänä uusi asiakas kertoi löytäneensä meidät radiomainoksen avulla. Hämmästyimme, sillä viimeisimmästä Radio Deillä ajetusta kampanjasta oli jo 1,5 vuotta. Hyvin oli mainos jäänyt mieleen. Dein mainostuotanto teki hyviä humoristisia mainoksia viisi kappaletta, jotka saivat hyvää vastakaikua Dein kuuntelijoissa. Muita radiokanavia ei ole käytössä. Spottikampanjoiden ajoitus on myös onnistunut hyvin. Olemme keskittäneet viimeisen vuoden aikana mainontaa Radio Deille ja tyytyväisinä jatkamme yhteistyötä. Hyvää työtä Antti ja Mikko! ”

Mikko Nevalainen
Auto-Lahela Oy
www.autolahela.fi

Lisätietoja:

Mikko Hurskainen
Radio Dei
0400 770 289
mikko.hurskainenradiodei.fi