Päijät-Hämeen seurakuntien kirkkojen mäillä ja kulmakunnilla toiminta on aktiivista ja värikästä. Alueen kuulumisia välittää Matias Villberg. Ohjelman kustantaa Päijät-Hämeen evankelisluterilaiset seurakunnat.

Viikon päijäthämäläinen aina torstaisin klo 15.15.

Torstai 4.3.2021
Toimittajan kapula vaihtaa tänään omistajaa Viikon päijäthämäläisen osalta, kun noin kolme vuotta ohjelmaa luotsannut Elina Karonen astuu sivuun ja ohjelman uutena toimittajana aloittaa Matias Villberg. Mitä ajatuksia Elinalla on tästä menneestä kolmesta vuodesta ja mitä on jäänyt käteen? Mikä haastattelu on jäänyt parhaiten mieleen ja mitä terveisiä Elina haluaa sanoa ohjelman kuulijoille?

Torstai 25.2.2021
Joutjärven lähetyssihteeri Jari Koskisen kertoo, mitkä asiat auttavat häntä vakavan sairauden keskellä. Haastattelijana on Elina Karonen.

Torstai 18.2.2021
Joutjärven lähetyssihteeri Jari Koskisen pohtii elämänsä vaiheita, jotka liittyvät kärsimykseen ja omaan suhteeseen Jumalaan. Haastattelijana on Elina Karonen.

Torstai 11.2.2021
Haastateltavana on Joutjärven seurakunnan lähetyssihteeri Jari Koskinen. Millaisen tien Jari on kulkenut ja mitä hänelle nyt kuuluu? Haastattelijana on Elina Karonen.

Torstai 4.2.2021
Viikon päijäthämäläisessä jatkamme Lahden seurakuntayhtymän johtavan rippikoulu- ja nuorisotyön pappi Reetta Kalteenmäen kanssa puhetta aikuisrippikouluista Lahdessa. Haastattelijana on Elina Karonen.

Torstai 28.1.2021
Viikon päijäthämäläisessä Lahden seurakuntayhtymän johtava rippikoulu- ja nuorisotyön pappi Reetta Kalteenmäki kertoo aikuisrippikouluista Lahdessa. Miksi, kenelle ja miten – nämä ja muuta selviää tällä ja ensi viikolla. Nyt ensimmäinen osa. haastatttelijana Elina Karonen.

Torstai 21.1.2021
Jaksossa osallistutaan Kristittyjen ykseyden ekumeeniseen viikkoon. Joutjärven seurakunnan pappi Erkki Suhonen kertoo Lahden ekumeenisen rukousillan valmisteluista juuri ennen striimausta. Haastattelijana Elina Karonen.

Torstai 14.1.2021
Haastateltavana on Salpauselän seurakunnan luottamushenkilö Asko Raidan Lahden kristillisen kaupan hyllyjen välissä. Asko kertoilee tämän hetken kuulumisistaan. Haastattelijana Elina Karonen.

Torstai 7.1.2021
Haastateltavana on Launeen seurakunnan diakoniatyöhön siunattu Anne-Mari Andersson. Hän kertoo ajatuksiaan perheiden tämänhetkisestä voinnista.