Tervetuloa Koko perheen vappuun Helsingin Senaatintorille 1.5.!

Tämän vuoden teeman mukaisesti torilla rukoillaan yhdessä Suomen ja suomalaisille tärkeiden asioiden puolesta. Tapahtumaan kuuluu tärkeänä osana Jeesus-marssi, joka täyttää huikeat 25-vuotta! Olethan mukana marssilla?

Musiikkia on luvassa paljon: Päälavalla konsertoi Jippu ja musiikissa palvelee myös Hosanna -ylistysryhmä. Kello 15 Tuomiokirkossa alkaa suuri Jippii-lapsikuoron konsertti, johon on vapaa pääsy.

Erikoisuutena torilla pääsee lentämään MAF-lentosimulaattorilla! Pomppulinnat, aasiratsastus ja paloauto kutsuvat lapsia viihtymään.

Haluatko, että puolestasi rukoillaan? Rukousteltassa kohtaat ihmisiä, jotka haluavat rukoilla kanssasi.

Tutustu seurakuntien näyttelyyn
Torilta löydät pääkaupunkiseudun seurakuntien ja kristillisten järjestöjen yhteisen näyttelyn. Ja torikahvilassa voit nauttia tuoreet vappuherkut.

Tapahtumassa on tärkeää, että kristityt ovat yhdessä liikkeellä, ja sen järjestävät Kristityt Yhdessä ry ja Radio Dei yhteistyössä useiden seurakuntien ja kristillisten yhteisöjen kanssa. Lisäksi kymmenet talkoolaiset antavat arvokkaan panoksen tapahtuman onnistumiseksi, josta olemme todella kiitollisia.

Tapahtuma radioidaan suorana Radio Dein kautta kello 11-15.

Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtumaa ovat tukemassa:

Operaation Joulun lapsi Helsingin RaamattukouluIlves paino Parempi avioliittoHengen uudistus kirkossammeNURMIJÄRVEN NKY   MAF LähetyslentäjätIRR-TVHelsinki Vineyard

Gospel RidersPitäjänmäen ev.lut. seurakunta
TV7City seurakunta
Elävä Sana seurakuntaBulevardin kahvisalonki