Kristittyjen yhteinen vappu & Jeesus-marssi
** Katso kuvia tapahtumasta täältä **

Kristittyjen yhteinen vappu -tapahtuma ja Jeesus-marssi kutsuvat Sinua juhlimaan Jeesusta ja kristittyjen yhteyttä Helsingin Senaatintorille ja Tuomiokirkkoon vappupäivänä 1.5.2019 teemalla Iloitkaa aina Herrassa!

SENAATINTORI KLO 11-13
Tapahtuma starttaa Helsingin Senaatintorilla klo 11. Torilla lauletaan Mikko Nikulan ja Sami Aspin kanssa ja rukoillaan yhdessä. Voit nauttia vappuherkuista ja tutustua eri kristillisten tahojen työhön. Ennen marssia vetreytetään jäseniä marssijumpalla. Tapahtuman ytimessä on perinteinen Jeesus-marssi, joka kulkee näyttävästi pitkin ydinkeskustan katuja klo 12.

TUOMIOKIRKKO KLO 13-16.30
Jeesus-marssin jälkeen jatkamme Ilojuhlaa klo 13 Tuomiokirkossa, jossa nautitaan Mikko Goes to Heaven -duon eli Mikko Nikulan ja Sami Aspin musiikista, rukoillaan ja ylistetään yhdessä. Puheen tapahtumassa pitää Mikko Matikainen. Mukana myös Kings Kids -tanssiryhmä. Tapahtuma jatkuu esirukousmahdollisuudella ja klo 15 suurella lasten Jippii-kuoron konsertilla.

Tapahtumassa on tärkeää, että kristityt ovat yhdessä liikkeellä, ja sen järjestävät Kristityt Yhdessä ry ja Radio Dei yhteistyössä useiden seurakuntien ja kristillisten yhteisöjen kanssa.

Lämpimästi tervetuloa – tapahtumaan on vapaa pääsy.
Ps. Jos et pääse itse paikalle, niin kuuntele Radio Deitä klo 12 alkaen.


Mainosta tapahtumaa:
Printattava_mainos_A4

Tapahtumaa ovat tukemassa:

 

Ilves paino Parempi avioliittoAito Avioliitto ry   IRR-TV HiusmestaritUusi Tie -lehti Helsinki Vineyard

Gospel Riders
Pitäjänmäen ev.lut. seurakuntaPelastusarmeija Kansan Raamattuseura