TESTAMENTTI TUTUKSI -TAPAHTUMAT

Tervetuloa kuulemaan tietoa elämäsi tärkeiden asiakirjojen laatimisesta sekä testamenttilahjoittamisesta. Tilaisuudet ovat ilmaisia ja niissä on kahvitarjoilu.

KUOPIO LA 28.3.2020 klo 13, Ravintola Kuopion Klubi (Kuninkaankatu 10)
Luennoimassa ja kysymyksiin vastaamassa on asianajaja ja varatuomari Marja Pääkkö Asianajotoimisto Fortesta.

JOENSUU SU 29.3.2020 klo 13, seurakuntakeskus (Kirkkokatu 28)
Luennoimassa ja kysymyksiin vastaamassa on asianajaja, laamanni ja varatuomari Harri Kontturi Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy:stä.

Ilmoittaudu tapahtumaan mukaan viimeistään keskiviikkona 25.3.2020:
puh.: 019 457 7700 (arkisin klo 9-15)
sähköposti: sansa@sansa.fi

Tapahtuman järjestävät: Radio Dei, Kristityt Yhdessä ry ja Medialähetys Sanansaattajat yhdessä asianajotoimisto Kontturi & Co Oy:n sekä Asianajotoimisto Forten kanssa.

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *   *  *  *

Testamentilla voit varmistaa, että omaisuutesi tai haluamasi osuus siitä edistää poismenosikin jälkeen sinulle tärkeitä asioita.

Testamentti on yksi mahdollisuuksista olla tukemassa hengellistä työtä. Testamenttaamalla varoja Radio Dein ystävälle, Kristityt Yhdessä ry:lle, autat kertomaan evankeliumia ja välittämään Jeesuksen antamaa toivoa radio Dein välityksellä.

Pienikin testamenttilahjoitus on merkittävä ja sillä saadaan paljon hyvää aikaan. Voimme käyttää lahjoituksesi kokonaisuudessaan, sillä yleishyödyllisille yhteisöille tehdyt lahjoitukset ovat verovapaita. Ja voit itse määrätä, miten lahjoittamasi varat kohdennetaan.

Kaipaatko neuvoja ja ohjeita testamenttiasioissa?

Voimme selvittää asioita myös yhdessä. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää. Yhteydenottosi ei velvoita sinua mihinkään.

Johanna Reinikainen
Yhteyspäällikkö
Kristityt Yhdessä ry
johanna.reinikainen@radiodei.fi
p. (09) 7514 4511

Lue lisää testamenttioppaasta, katso testamenttiin liittyviä asiakirjamalleja tai tilaa testamenttiopas veloituksetta ja sitoumuksetta oheisella lomakkeella: