** Pidätkö Radio Dein toivoa tuovaa, evankelioivaa ja kristittyjä yhdistävää työtä tärkeänä?

** Tiesitkö, että voimme yhdessä tavoittaa kuukausittain noin 300 000 kuuntelijaa evankeliumille Radio Dein kautta?

 

Kristillisten arvojen puolesta
Liputetaan yhdessä kristillisiä perusarvoja ja pidetään Raamatun sanaa niin elämän kuin liike-elämän tukijalkana. Monet yrittäjät ovat jo saaneet kristillisen radiotyön sydämelleen, sillä Kristityt Yhdessä ry:n yritysjäsenyys on oivallinen tapa olla mukana viemässä suomalaisille toivon ja armon sanomaa. Sanomaa, jonka varassa jokainen voi kokea olevansa turvassa riippumatta siitä, mitä ympärillä tapahtuu.

Miten pääset mukaan?
Voit liittyä helposti netissä Kristityt Yhdessä ry:n yritysjäseneksi, jolloin sinulle lähetetään vuosittainen jäsenmaksusi, joka on 250 € / v (vuonna 2024).

Mihin jäsenmaksuvaroja käytetään?
Jäsenmaksu- ja lahjoitusvaroja käytetään kymmenien toivoa tuovien ja evankelioivien ohjelmasarjojen kustantamiseen Radio Deissä, valtakunnallisen Rukouspuhelimen ylläpitämiseen ja kristittyjä yhdistävien tapahtumien järjestämiseen.

Mitä saat vastineeksi?
Saat ilon olla mukana viemässä evankeliumia laajalti radioaaltojen ja Dei Plus -palvelun välityksellä. Liittymislahjana lähetämme sinulle Radio Dein ekologisen ystäväkassin sekä radiotyön ystävien Aalloilla-lehden neljästi vuodessa.

Saat myös yrityksesi logon tulevaan Aalloilla-lehteen. Kutsumme lisäksi yritysjäseniämme yhteisiin verkostoitumistapaamisiin. Tarkoitus on myös aloittaa erityisesti yrittäjille suunnattu ohjelmasarja.

Liity ystäväperheemme yritysjäseneksi jo tänään :o)

 

Lämpimin yhteistyöterveisin,

 

Johanna Reinikainen
Kristityt Yhdessä ry:n toiminnanjohtaja
johanna.reinikainen[at]radiodei.fi