Pidätkö Radio Dein toivoa tuovaa, evankelioivaa ja kristittyjä yhdistävää työtä tärkeänä? Tiesitkö, että voimme yhdessä tavoittaa kuukausittain noin 300 000 kuuntelijaa evankeliumille Radio Dein kautta?

Liputetaan yhdessä kristillisiä perusarvoja ja pidetään Raamatun sanaa niin elämän kuin liike-elämän tukijalkana. Monet yrittäjät ovat jo saaneet kristillisen radiotyön sydämelleen. Kristityt Yhdessä ry:n yritysjäsenyys on oivallinen tapa olla mukana viemässä suomalaisille toivon ja armon sanomaa. Sanomaa, jonka varassa jokainen voi kokea olevansa turvassa riippumatta siitä, mitä ympärillä tapahtuu.

 

Mitä saat vastineeksi?

Saat ilon olla mukana viemässä evankeliumia laajalti radioaaltojen ja Dei Plus -palvelun välityksellä. Liittymislahjana lähetämme sinulle Radio Dein ekologisen ystäväkassin sekä radiotyön ystävien Aalloilla-lehden neljästi vuodessa.

Saat myös halutessasi yrityksesi logon tulevaan Aalloilla-lehteen ilmaiseksi. Kutsumme lisäksi yritysjäseniämme yhteisiin verkostoitumistapaamisiin.

 

Mihin varoja käytetään?

Jäsenmaksu- ja lahjoitusvaroja käytetään kristillisen radiotyön tukemiseen, kymmenien toivoa tuovien ja evankelioivien ohjelmasarjojen kustantamiseen Radio Deissä, valtakunnallisen Rukouspuhelimen ylläpitämiseen ja kristittyjä yhdistävien tapahtumien järjestämiseen.

 

Miten pääset mukaan?

Kristityt Yhdessä ry:n yritysjäseneksi voit liittyä helposti täyttämällä alla olevan lomakkeen ja painamalla lopuksi ”Liity”-painiketta. Yritysjäsenmaksu on 250 € vuodessa (2024). Lähetämme sinulle jäsenlaskun toiveesi mukaan joko sähköpostitse tai maapostilla.

 

 

Lämpimin yhteistyöterveisin,

Johanna Reinikainen
Kristityt Yhdessä ry:n toiminnanjohtaja
johanna.reinikainen@radiodei.fi