Jokaiseen onnelliseen tarinaan liittyy ystävyys

Radio Dein ja Kristityt Yhdessä ry:n ystävyys alkoi samana vuonna kun yhteinen radioasemamme perustettiin. Vuodesta 1997 yhdistyksen yksityiset jäsenet ovat jakaneet yhteisen radioasemamme iloja ja suruja.

Yksityisille radioaseman kuuntelijoille yhdistyksen jäsenyys on tuonut mahdollisuuden tukea poikkeuksellista hanketta taloudellisesti. Parikymmentä vuotta sitten äänekkäitä epäilijöitä taisi olla enemmän kuin innokkaita taakankantajia, mutta Jumalan ja yksityisten ihmisten avulla Radio Dei kertoo Jeesuksesta vielä tänäkin päivänä.

Radio Deillä on säännöllisiä ja satunnaisia kuuntelijoita yli 733 000, viikoittaisia keskimäärin noin 120 000 ja kuukausittain noin 300 000. Kuuntelijoista noin 60 % käy hengellisissä tilaisuuksissa vähintään kuukausittain ja noin 40 % harvemmin tai ei koskaan.

Kristityt Yhdessä ry:n ohjelmilla tavoitetaan myös suomalaisia, jotka eivät vielä osallistu seurakuntien toimintaan. Kun sinulle tärkeitä asioita on Raamatun asema yhteiskunnassa, rukouksen mahdollisuus arjessa ja heikoimman puolesta puhuminen, on Kristityt Yhdessä ry mainio paikka vaikuttaa asioihin.

(Lähteet: Kansallinen radiotutkimus syys-marraskuu 2022; TNS-Gallup 2014, Kristillisten medioiden tunnettuus.)

Ilo toisten auttamisesta heijastuu yhdistyksen toimintaan

Valtakunnallista Rukouspuhelinta pyöritetään yhteistuumin ja sen toiminta perustuu vapaaehtoisten sitoutumiseen. Ohjelmat tehdään talkoilla tai yhteistyökumppanin kanssa yhteistyössä. Näin keräyksissä kootut rahat on voitu kohdentaa ohjelma-ajan ostamisen kautta suoraan Radio Deille.

Yhdistys julkaisee Aalloilla-lehteä, jotta sinäkin saat tietää hiukan enemmän rakkaasta radioasemasta, sen työntekijöistä, ohjelmista ja niiden tekijöistä. Jos lehti ei ole sinulle vielä tuttu, voit tilata ilmaisen näytenumeron tästä. Tukijäsenenä tai radiokummina saat sen neljä kertaa vuodessa kotiin kannettuna.

Ystävät kohtaavat kesätapahtumissa, Ystäväilloissa ja yhteisvoimin järjestetyissä tilaisuuksissa. Jos haluat rohkaista kristittyjä tekemään yhdessä, ota yhteyttä, kerromme mielellämme, miten teidän paikkakunnalla olisi mahdollista toteuttaa yhteiskristillinen tapahtuma vaikkapa Radio Dein Ystäväillan merkeissä.

Tervetuloa ystäväperheeseen

Liity mukaan upeaan porukkaan, joka pyrkii konkreettisesti vaikuttamaan siihen, että Suomen kristityt tunnettaisiin Jeesuksen opetuslapsiksi heidän keskinäisestä rakkaudestaan.

Että he yhtä olisivat.
Joh 17:23