Kuinka avioliiton saa kestämään minä-keskeisessä -ajassamme? Entä miten vaalia rakkautta, kun ympärillä myrskyää? Tahdotko? -ohjelmassa kuullaan niin tavallisten pariskuntien kuin alan ammattilaistenkin kokemuksista, rehellisesti, uskon ja toivon näkökulmasta. Ohjelmaa toimittaa Marja Salminen ja sitä kustantaa Kristityt Yhdessä ry.

Tahdotko? -parisuhdesarja  Radio Deissä lauantaisin kello 20.03. Uusinnan kuulet keskiviikkoisin kello 24.00.

Haluatko auttaa avioliittoja ja perheitä? Tue Tahdotko? -sarjaa Kristityt Yhdessä ry:n radiotyön kautta.

SARJAN JAKSOT:

25.9.2021 Pirjo ja Kalevi Marin
– Olemme antaneet toisillemme tilaa, toteavat keravalaiset Pirjo ja Kalevi Marin, jotka sanoivat toisilleen ”tahdon” jo 56 vuotta sitten.
Yhteenhitsautuminen ei ollut nuorille helppoa, sillä he saivat hyvin erilaisen kotikasvatuksen. Kun Pirjo halusi ”puhdistaa ilmaa” riitelemällä äänekkäästi, Kalevi vaikeni ja opetteli itsekseen antamaan anteeksi. Pari joutui suuren surun syöveriin, kun he menettivät toisen lapsistaan tämän ollessa vain 20-vuotias. Usko Jumalaan on ollut kantava voima avioliiton koetuksissa, ja Marinit ovat olleet mukana monessa lähetystyöprojektissa ympäri maailmaa.

*

11.9.2021 Riitta ja Juha Hämäläinen
Riitan ja Juhan rakkaus on pukeutunut arjen makuisiin omiin runoihin, joita he esittävät yhdessä parisuhdeilloissa. Kuuntele Riitta ja Juha Hämäläisen tarina.

 

*
4.9.2021 Maija ja Hannu Nyman
Maija ja Hannu Nyman laittavat itsensä parisuhdetyössä reilusti likoon. Suomen avioliittotyön pioneereihin kuuluvan parin tahtomista on koeteltu, mutta Jumalan edessä solmittu liitto on kestänyt jo liki puoli vuosisataa.