RADIO DEI – 25 VUOTTA TOIVOA SUOMALAISILLE

Radio Dei on 25 vuoden aikana kasvanut helsinkiläisestä paikallisradiosta suurimmaksi valtakunnalliseksi kristilliseksi mediaksi.

Radio Dein 26 taajuutta tavoittavat yli 4 miljoonaa ihmistä ympäri Suomea ja viikoittaisia kuuntelijoita Deillä on noin 130 000. Yhteensä säännöllisiä ja satunnaisia kuuntelijoita on yli 600.000.

Radio Dein ohjelmasisältö tarjoaa ikkunan suomalaiseen kristillisyyteen. Yli 80 ohjelmayhteistyökumppania eri kirkkokunnista, seurakunnista ja järjestöistä tuovat Radio Dein oman ohjelmatuotannon lisäksi kattavan näkemyksen kristinuskosta.

Radio Dei haluaa kulkea kuuntelijan kanssa elämässä eteenpäin tarjoamalla elämänmakuisia ja merkityksellisiä juttuja. Erilaisille ihmisille on tarjolla kaksi kattausta, jotta jokainen joka haluaa sukeltaa pintaa syvemmälle asioihin, löytää mielenkiintoista sisältöä Radio Deistä.

Arkisin klo 7.00-17.00 on ohjelmavirtaa, jonka “musiikissa on sanomaa, puhe koskettaa”. Iltaisin ja viikonloppuisin “avataan ikkunoita uskoon”. Tavoitteena on luoda yhteyttä ihmisten välillä sekä olla siltana seurakuntaan ja uskoon.

Radio Dei tavoittaa tavallisia suomalaisia aikuisia ja kuuntelijoista lähes puolet on ihmisiä, jotka eivät käy aktiivisesti seurakunnassa. Missiomme on:

Välittämme toivoa, rakennamme yhteyttä ja kerromme uskosta Jeesukseen luonnollisena osana elämää.

 

TUTKITTUA TIETOA:

Radio Dein tuntee 2/3 suomalaisista ja se on Suomen tunnetuin kristillinen media. (Kantar TNS – kesäkuu 2021)

Kanavaa kuuntelee viikoittain noin 130 000 (KRT 2021) ja vähintään kerran kuukaudessa yli 300.000 suomalaista. (TNS Gallup 27.5.2014)

Asematyyppi: Valtakunnallinen
Lähetystapa: FM & streaming
Aseman ydinkohderyhmä: + 45v. näkemykselliset ja vakiintuneet
Yhteistyökumppanit: 80-100 kristillistä seurakuntaa ja järjestöä
Kuuntelijamäärä viikossa: noin 130 000
Tavoitetun yleisön kuunteluaika keskimääräisenä päivänä: 138 min
Tutkimusraportti: KRT Radio Dei
Tutkimusajanjakso: 2021