RADIO DEI – 26 VUOTTA TOIVOA SUOMALAISILLE

Radio Deistä on 26 vuoden aikana tullut helsinkiläisestä paikallisradiosta Suomen tunnetuimmaksi valtakunnalliseksi kristilliseksi mediaksi (1.

Radio Dein 25 taajuutta tavoittavat yli 4 miljoonaa ihmistä ympäri Suomea ja viikoittaisia kuuntelijoita Deillä on 125 000.

Radio Dein ohjelmasisältö tarjoaa monipuolisen näkymän suomalaiseen kristillisyyteen. Mukana on yli 80 yhteistyökumppania eri kirkkokunnista, seurakunnista ja järjestöistä ja ne tuovat Radio Dein ohjelmatuotannon ohessa kattavan näkemyksen kristinuskosta.

Radio Dei haluaa kulkea kuuntelijan kanssa elämässä eteenpäin tarjoamalla elämänmakuisia ja merkityksellisiä juttuja. Erilaisille ihmisille on tarjolla kaksi kattausta, jotta jokainen joka haluaa sukeltaa pintaa syvemmälle asioihin, löytää mielenkiintoista sisältöä Radio Deistä.

Arkisin klo 7.00-18.00 on ohjelmavirtaa, jonka “musiikissa on sanomaa, puhe koskettaa”. Arki-Iltaisin klo 18-24 ja viikonloppuisin “avataan ikkunoita uskoon”. Tavoitteena on luoda yhteyttä ihmisten välillä sekä olla siltana seurakuntaan ja uskoon.

Radio Dei tavoittaa tavallisia suomalaisia aikuisia ja kuuntelijoista lähes puolet on ihmisiä, jotka eivät käy aktiivisesti seurakunnassa. Missiomme on:

Välittämme toivoa, rakennamme yhteyttä ja kerromme uskosta Jeesukseen luonnollisena osana elämää.

DEI PLUS

Dei Plus on Radio Dein vuonna 2022 julkaisema ilmainen mobiliiaplikaatio ja nettisivusto (www.deiplus.fi). Se sisältää Radio Dein radio-ohjelmat jälkikäteen kuunneltavana, podcasteja sekä videoita. Se tulee tarjoamaan tulevaisuudessa myös muita palvelusisältöjä käyttäjille.

TUTKITTUA TIETOA:

  1. Radio Dein tuntee 2/3 suomalaisista ja se on Suomen tunnetuin kristillinen media. (Kantar TNS – kesäkuu 2021)
  2. Kanavaa kuuntelee viikoittain noin 125 000 (KRT 2023, loka-maaliskuu)

Asematyyppi: Valtakunnallinen
Lähetystapa: FM & streaming
Aseman ydinkohderyhmä: + 45v. näkemykselliset ja vakiintuneet
Yhteistyökumppanit: noin 80 kristillistä seurakuntaa ja järjestöä
Kuuntelijamäärä viikossa: 129 000
Tavoitetun yleisön kuunteluaika keskimääräisenä päivänä: 138 min
Tutkimusraportti: Kansallinen Radiotutkimus
Tutkimusajanjakso: lokakuu 2023 – maaliskuus 2024