Radio Dei tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita yhden musiikkitunnin kappaleet ja kertoa kuuntelijoille perustelut. Olet näin mukana tekemässä Radio Dein ohjelmaa ja samalla saat kuulla omia toivekappaleitasi. Täytä oma listasi tällä lomakkeella.

Jos haluat selata Kuuntelijan toivelistan valikoimaa, avaa listaus tästä linkistä.

Valitse listalta 12 kappaletta ja kirjoita kunkin kappaleen kohdalle perustelut toiveellesi tai vaikka terveisiä. Esim. miksi haluat tämän laulun kuulla, mitä ajatuksia laulu sinussa herättää, liittyykö siihen joku muisto?
Valitse samalta esittäjältä korkeintaan kolme (3) laulua! Liikaa samalta esittäjältä valittuja toiveita ei toteuteta. Toivomme, että valikoit myös muutenkin erilaisia lauluja, jotta koko tunti ei täyty ihan saman tapaisilla lauluilla vaan saadaan vaihtelua. Ohjelman toimittaja järjestää valitut laulut tunnin draaman kaaren kannalta parhaaseen järjestykseen ja sitoumuksetta lukee kirjoittamiasi perusteluja. Lähetämme sähköpostilla sinulle tiedon milloin toivelistasi lähetetään Radio Dein aalloilla. Ohjelmaa kustantaa Kristityt Yhdessä ry.

Kuuntelijan toivelistan ensilähetys arkisin klo 17.05 ja uusinta seuraavana arkipäivänä klo 11.05.

  Hae artistin tai kappaleen nimellä. Kirjoita hakusanaksi vähintään kaksi merkkiä. Mikäli hakusanalla ei löydy kappalevalikoimasta kappaletta tai artistia, saat ilmoituksen "Ei tuloksia." Kun olet valinnut haluamasi kappaleet, lisää perustelut kuhunkin kappaleeseen ja täytä tietosi.

  Kappale lisätty.

  Valitse vielä {{songsLeft}} kappaletta.

  Kaikki {{limits.max_songs}} kappaletta on jo valittu.

  Poista ensin kappaleita valittujen listalta lisätäksesi uuden.

  Lisää vielä perustelut kaikkiin valittuihin kappaleisiin

  Täytä vielä yhtestietosi ja lähetä toivelista.

  Valitut kappaleet {{songs.length}}/{{limits.max_songs}}

  {{ n + totalSongs + 1 }}