Tule mukaan mukavaan porukkaan!

Kristityt Yhdessä ry perustettiin vuonna 1997. Se on kulkenut Radio Dein kanssa pian parikymmentä vuotta. Tärkeimpänä tavoitteena on kristillisen sanoman eteenpäin vieminen erityisesti radion kautta. Johtotähtenä on auttaa lähimmäistä sekä edistää kristittyjen yhteisiä hankkeita.

Kiinnostaako yhteistyö yli kirkkorajojen?
Mietitkö, miten voisit edistää kristittyjen yhteyttä omalla paikkakunnallasi? Ota yhteyttä niin pohditaan, miten Kristityt Yhdessä ry voisi olla tukemassa sinulle rakasta aluetta. Järjestämme mielellämme yhteistyössä paikkakuntasi eri seurakuntien kanssa Radio Dein ystäväiltoja sekä Rukous Suomen puolesta –tapahtumia.

Osallistu toukokuun ensimmäisenä päivänä koordinoimaamme Koko Perheen Vappu –tapahtumaan, joka on huikea esimerkki monivuotisesta yli rajojen toteutuvasta kristittyjen välisestä yhteistyöstä.

Kun haluat palvella tapahtumissa, kertoa Radio Deistä omalla paikkakunnallasi tai olla mukana radio-ohjelmassa, ilmoittaudu vapaaehtoiseksi ja elä todeksi kristittyjen yhteyttä.

Yksi suurimmista haasteista on kasvattaa jäsenmäärää. Siinäkin tarvitsemme sinun apuasi.
1. Kerro ystävillesi yhdistyksestä ja Radio Deistä.
2. Ohjaa ystävä Radio Dein nettisivuille.
3. Ojenna ystävälle Aalloilla-lehti.
4. Kaikkein tärkeimpänä, rukoile työn puolesta.

Kiitos, että olet mukana. Meillä on tehtävä, tehdään se yhdessä!

Minä rukoilen, että he kaikki olisivat yhtä, niin kuin sinä, Isä, olet minussa ja minä sinussa. Niin tulee heidänkin olla yhtä meidän kanssamme, jotta maailma uskoisi sinun lähettäneen minut.
Joh. 17:21

Nämä radio-ohjelmat tekevät hyvää

Kristityt Yhdessä ry tukee Radio Dein toimintaa ostamalla ohjelma-aikaa. Ohjelmat tuotetaan sekä yksin että yhteistyössä kumppaneiden kanssa. Ne palvelevat Radio Dein kuuntelijoiden tarpeita. Esimerkiksi Virsivartti syntyi Kristityt Yhdessä ry:n jäsenten toivomuksesta saada pyhäaamuisin veisata hengellisiä lauluja. Joko olet löytänyt mieleisen ohjelman? Ohjelmaperhe sisältää uskoa, toivoa ja musiikkia

Aalloilla
Aalloilla on Radio Dein ystävien ohjelma, jossa kokoonnutaan yhteen, vaihdetaan kuulumisia, puretaan palauteboxia ja vietetään tähtihetkiä unohtamatta leipää ja kalaa. Toimittajana on Anu Lehtipuu.

Rukous Suomen puolesta
Ystävä, aina kannattaa rukoilla. Suorassa puolen tunnin ohjelmassa rukoillaan Suomen ja suomalaisille tärkeiden asioiden puolesta. Toimittajina vuorottelevat Tiipi Jokinen, Timo Tikka, Elina Karonen ja Mikko Matikainen.

Tuomasmessu
Suora jumalanpalvelusradiointi Mikael Agricolan kirkosta sunnuntaisin kello 18.

Elämänkoulu
Sielunhoidollinen ohjelmasarja, jossa käsitellään projektiluontoisesti eri teemoja. Vuonna 2016 ohjelmaa on tuotettu yhdessä Parempi avioliitto ry:n kanssa. Toimittajana Sari Savela.

Toivekonsertti
Kuuntelijoiden toivomaa hengellistä musiikkia lauantaisin 1,5 tunnin ajan. Tästä voit lähettää toiveesi.

Minä uskon
Uskoontulotarinoita perjantai-iltaisin, toimittajana Maija Hurri. Lähetä oma kertomuksesi tästä.

Yhdessä ylistämään
Ylistysmusiikin erikoisohjelma lauantai-iltaisin. Toimittajana on Matias Villberg.

Teemailta
Ohjelmassa käsitellään yhdistykseen läheisesti liittyviä asioita. Juontajina Tiipi Jokinen ja Anu Lehtipuu.

Sykettä Israelista
Uutisia Israelista ja tutustumista pyhän maan historiaan ja kulttuuriin arkiaamuisin. Toimittajina Heikki Kangas ja Saana Kangas.

Radio Lastenmaa
Anna-Mari Kaskisen tiimin toteuttama ohjelma, jota tehdään iloinen pilke silmäkulmassa.

Virsivartti
Virsien erikoisohjelma. Vanhoja ja uusia veisuulauluja esittelevän ohjelmasarjan toimittajana Seppo Suokunnas.

Yöradio
Erikoisohjelma, joka lähetetään suorana erikseen ilmoitettavina ajankohtina. Ohjelmassa emännöi Tiipi Jokinen ja Anu Lehtipuu.

Aalloilla on Radio Dein ystävälehti

Liity Kristityt Yhdessä ry:n jäseneksi ja saat kotiisi Aalloilla-lehden neljä kertaa vuodessa. Lehdestä löydät mielenkiintoisia juttuja Radio Dein toiminnasta, ohjelmista sekä niiden tekijöistä. Päätoimittaja Tiipi Jokinen. Voit tilata itsellesi ilmaisen näytenumeron ja pistää juttuvinkkiä toimitukselle.

Kiinnostaisiko sinua rukoilla ihmisten puolesta?

Rukouspuhelin on Kristityt Yhdessä ry:n ylläpitämä palvelupuhelin, joka tarjoaa soittajille mahdollisuuden jättää asiansa rukoiltavaksi tai saada rukousapua jo puhelimessa. Rukouspäivystäjinä toimivat vapaaehtoiset yksityishenkilöt, joiden taustana on kristillinen seurakunta tai järjestö. Jos koet olevasi palvelutehtävään sopiva henkilö, ota rohkeasti yhteyttä ja ilmoittaudu ensikoulutukseen.