Tuntuuko, että Radio Dein soittolistalta puuttuu juuri se suosikkikappaleesi? Olkoonpa suosikkisi upouusi tai nostalgiaa vuosien takaa, voit toivoa laulua Radio Deihin.

Toivoa voit kahdella tapaa. Yksittäisiä kappaleita kuullaan Toivekonsertissa ja koko tunnin soittolistan voit laatia Kuuntelijan toivelistalle.

KUUNTELIJAN TOIVELISTA
Kuuntelijan toivelistalla Radio Dei haluaa tarjota sinulle mahdollisuuden valita yhden musiikkitunnin kappaleet (n. 12 kpl) ja kertoa kuuntelijoille perustelut. Olet näin mukana tekemässä Radio Dein ohjelmaa ja samalla saat kuulla omia toivekappaleitasi. Kuuntelijan toivelistan ensilähetyksen kuulet arkisin klo 17.05, ja uusinnat seuraavana arkipäivänä klo 04.00 ja 11.05. Ohjelman tarjoaa Kristityt Yhdessä ry.
Täytä oma listasi täällä.

TOIVEKONSERTTI
Mitä sinä haluaisit kuulla Radio Dein Toivekonsertissa? Olkoonpa suosikkikappaleesi upouusi tai nostalgiaa vuosien takaa, voit saada sen radiosoittoon, kun täytät tietosi ja kerrot kappaletoiveesi. Jättämällä myös puhelinnumerosi, saatat päästä mukaan lähetykseen kertomaan toiveestasi. Toivekonsertti kuullaan lauantaisin kello 16.05 ja uusintana maanantaisin klo 23.00. Ohjelmaa kustantaa Kristityt Yhdessä ry.

Kerro yhteystietosi ja Toivekonsertti-toiveesi tähän: