Tuntuuko, että Radio Dein soittolistalta puuttuu juuri se suosikkikappaleesi? Olkoonpa suosikkisi upouusi tai nostalgiaa vuosien takaa, voit toivoa laulua Radio Deihin.

Toivoa voit kahdella tapaa. Yksittäisiä kappaleita kuullaan Toivekonsertissa ja koko tunnin soittolistan voit laatia Kuuntelijan toivelistalle.

Kuuntelijan toivelistalla Radio Dei haluaa tarjota sinulle mahdollisuuden valita yhden musiikkitunnin kappaleet (n. 12 kpl) ja kertoa kuuntelijoille perustelut. Olet näin mukana tekemässä Radio Dein ohjelmaa ja samalla saat kuulla omia toivekappaleitasi. Kuuntelijan toivelista arkisin klo 11-12. Täytä oma listasi: https://www.radiodei.fi/ohjelmat/kuuntelijan-toivelista/ . 

 

Mitä sinä haluaisit kuulla Radio Dein Toivekonsertissa. Olkoonpa suosikkikappaleesi upouusi tai nostalgiaa vuosien takaa, voit saada sen radiosoittoon kun täytät tietosi ja kerrot kappaletoiveesi. Toivekonsertti kuullaan lauantaisin kello 16.02 ja uusintana maanantaisin klo 23.00. Ohjelman tarjoaa Kristityt Yhdessä ry.

Pääset kertomaan toiveesi Toivekonserttiin tunnistautumisen jälkeen.