Omassa kriisissäni, kolmenkympin lähestyessä, pitkän ihmissuhteen menettäneenä löysin rakastavan Jeesuksen. Se antoi elämääni toivoa, josta halusin kertoa myös muille etsijöille.
Ahmin Raamattua ja lähdin Raamattukouluun Uuteen-Seelantiin. Siellä rukoilin ja kysyin, kuinka voisin seurata Jeesusta. Vastauksena sain kutsumuksen kristillisestä radioasemasta Suomessa.
Retkiltä palattuani opiskelin kansanopistossa radiotyötä. Tutustuin ihmisiin, joilla oli sama unelma ja verkostoiduin kristillisiin järjestöihin. Jumala koulutti ja varusti minua tehtäväänsä varten monella tavalla.
Kun mistään ei löytynyt rahoittajia, olin jo luovuttamassa. Sitten Jumala otti ikään kuin laput pois silmiltäni. Ymmärsin, että voin käyttää oman etukäteisperintöni ja perustaa itse kristillisen radion osakeyhtiönä.
Viranomaisia pelotti antaa lupaa ideologiselle radiolle. Lopulta he suostuivat, koska enemmistö suomalaisista oli kristittyjä ja lupasin vaalia kristittyjen yhteyttä, antaa Radio Deissä tilaa kaikille ja olla näin siltana seurakuntiin.
Ensimmäiseksi juontajaksi palkattiin Anu Lehtipuu, joka edelleen on Radio Deissä Aalloilla iltapäivän juontaja. 3.11.1997 Radio Dei aloitti toimintansa Helsingin taajuudella 89 MHz ja suorassa lähetyksessä radion siunasi edesmennyt evankelista Kalevi Lehtinen.
Sen jälkeen pyörät ovatkin pyörineet kovaa vauhtia ja mukaan on tullut ihmisiä eri puolilta Suomea. Paikallisesta kristillisestä radiosta on kasvanut valtakunnallinen tutkimusten mukaan tunnetuin kristillinen media.
Jokainen Radio Dein 26:sta  taajuudesta on Jumalan ihme, johon liittyy oma tarinansa ja paikalliset uskolliset ystävät ja esirukoilijat.
Ilman Radio Dein tukijoita, jotka alusta asti ovat kantaneet Radio Dein missiota, ei Radio Deitä enää olisi.
Perustajana koen tärkeänä että Radio Dein tarina jatkuu. Sen sisällöt ovat jo vauhdilla siirtyneet digitaaliseen alustaan Dei Plussaan. Tavoitamme nyt laajemmin myös uutta sukupolvea. Yhdessä saamme viedä evankeliumia vuoden aikana sadoille tuhansille ihmisille.
”Välitämme toivoa, rakennamme yhteyttä ja kerromme uskosta Jeesukseen luonnollisena osana elämää.”