Musiikin erikoisohjelmat

Posted on

Radio Dei lähettää useita musiikin erikoisohjelmia – kuulijoiden toiveita unohtamatta.

 

Gospel Flow – mustan gospelin erikoisohjelmat

Fat City on joka keskiviikko klo 23.00 lähetettävä mustan gospelin erikoisohjelma, jonka toimittaa Mika Liljeblad Turusta.

Gospel Train

Lauantaisin klo 10 kuullaan Lars Edbergin toimittama Gospel Train. Uusinta tiistaisin klo 23.
Lars Edberg är lokförare för Gospel Train. Välkommen med i lyssnarskaran!
Repris tisdagar kl. 23.00.

Kuuntelijan toivelista

Radio Dei haluaa tarjota sinulle mahdollisuuden valita yhden musiikkitunnin kappaleet ja kertoa kuuntelijoille perustelut joka arkipäivä klo 11.03 ja 17.03. Olet näin mukana tekemässä Radio Dein ohjelmaa ja samalla saat kuulla omia toivekappaleitasi. Oman listasi voit täyttää Radio Dein kotisivuilla. Valitse listalta 12 kappaletta ja kirjoita kappaleiden oheen perustelut toiveillesi tai lähetä vaikka terveisiä! Ohjelma uusitaan seuraavana arkiaamuna klo 04.00.

Toivekonsertti

Kuuntelijoiden musiikkitoiveita soitetaan lauantaisin klo 16.03 ja uusintana maanantaisin klo 23.00. Omia toiveita voi lähettää sähköpostitse osoitteella
toiveetradiodei.fi

tai postitse osoitteeseen:
Radio Dei / Toivekonsertti
Mannerheimintie 105,
00280 HELSINKI

Ohjelman kustantaa Kristityt Yhdessä ry.

Virsivartti

Oletko kaivannut yhteistä virrenveisuuta radioon? Haluaisitko kuulla lisää virsien taustoista? Pyhäaamun rauhassa pääset veisaamaan perinteisiä virsiä ja kuulet virsien tekijöistä ja laulujen taustoista. Virsivartti sunnuntaisin klo 7.45 ja 10.45. Toimittajana Seppo Suokunnas. Ohjelman tarjoaa Kristityt Yhdessä ry.

FacebookTwitterWhatsAppShare