Arkisin klo 18.00 jälkeen alkaa Radio Deissä Uskon Ilta. Se koostuu Radio Dein yhteistyökumppanien eli eri kristillisten järjestöjen ja seurakuntien tuottamista ohjelmista ja suomenkielisestä hengellisestä musiikista. Ohjelmatarjontaan kuuluu niin syvällistä raamattuopetusta, rohkaisevia elämäntarinoita, kuulumisia lähetyskentiltä, sielunhoitoa, jumalanpalveluksia kuin musiikin erikoisohjelmia.

Alueellisia ohjelmia lähetetään kolmena päivänä viikossa. Maanantaisin klo 17.30-20.35 Helsingin, Turun ja Pohjanmaan kuuluvuusalueilla. Pohjanmaalla kuullaan alueellista lähetystä myös perjantaisin klo 18.00-19.00. Sunnuntaiaamuisin kuullaan alueellisia jumalanpalveluksia mm. Oulussa, Rovaniemellä, Kokkolassa, Lohjalla ja Pohjanmaalla. Muilla alueilla kuullaan jumalanpalvelus Suomen Raamattuopistolta aina sunnuntaisin klo 11.00 alkaen. Sunnuntai-iltaisin kuullaan valtakunnallisesti suorana lähetyksenä Tuomasmessun jumalanpalvelus Helsingin Agricolan kirkosta klo 18-20.00. Sen lisäksi Turun ja Porin alueella kuullaan taltio sen aamun jumalanpalveluksesta, jonka kustantaa Porin evankelisluterilaiset seurakunnat.

Radio Dein suosituinta ohjelmaa, Medialähetys Sanansaattajien  Raamattu kannesta kanteen, voit kuunnella arkisin klo 21 STT:n uutisten jälkeen ja sama jakso uusitaan seuraavana arkiaamuna klo 06.00. Ohjelmassa käydään läpi Raamattua ohjelman nimen mukaisesti kannesta kanteen Jukka Norvannon johdolla.

Tiistaisin klo 18 alkaa Suomen suurin rukouskokous, kun vuorossa on Kristityt yhdessä ry:n tuottama ohjelma Rukous Suomen puolesta. Se kokoaa kristityttyjä rukoilemaan yhdessä Suomen ja suomalaisten puolesta. Ohjelman voit kuunnella jälkeenpäin uusintoina perjantaisin klo 23.00.

Raamattuun perehdytään tiistaisin Suomen Raamattuopiston Radioraamattupiirin parissa. Voit myös koota oman rukouspiirisi ja kokoontua kuuntelemaan ohjelmaa ja jatkamaan sen jälkeen omaa raamattupiiriäsi.

Sunnuntai-iltaisin klo 21 alkaa suora lähetys Patmos Lähetyssäätiön studiolta. Ensin 21.00-21.30 vuorossa on Kaksin käsin maailmaan ja sen jälkeen alkaa Taivaan ja maan väliltä –ohjelma, jossa Leo Meller kumppaneineen vastaa soittajien kysymyksiin Raamatusta ja elämästä.

Uskon illan musiikki on valtaosin suomenkielistä hengellistä musiikkia, mutta vaihteluakin löytyy. Torstai-iltaisin soi ylistysmusiikkia, jota kuullaan aina ohjelmien välissä aina puoleen yöhön asti. Lauantai- ja sunnuntaiaamuisin musiikki on levollisempaa ja rauhallisempaa ja soittolistalla onkin enemmän virsiä ja muita vanhoja tuttuja hengellisiä lauluja. Lisäksi Radio Dei lähettää erilaisia musiikin erikoisohjelmia.