USEIN KYSYTTYÄ

K: Voisinko saada kuulemastani ohjelmasta kopion itselleni?

V:  Ikävä kyllä et. Meillä ei ole toistaiseksi resursseja omien ohjelmiemme tallentamiseen ja postittamiseen kuuntelijoillemme. Jos ohjelman on tehnyt, tuottanut ja kustantanut joku Radio Dein yhteistyökumppaneista, kannattaa ohjelman saamista tiedustella suoraan heiltä.

K: Onko Radio Dei kuultavissa internetissä?

V: Kyllä on.  Radio Dei on kuultavissa Radiot.fi palvelussa.

K: Miten parantaa Radio Dein kuuluvuutta?

V: Lue ohjeita linkistä.

K: Voinko tulla Radio Deihin työharjoitteluun tai kesätöihin?

V: Radio Dei ottaa työharjoittelijansa ensisijaisesti media-alan oppilaitoksista, mutta jos olet opiskelijana sellaisessa ja haluat tulla tänne suorittamaan harjoittelua, laita viestiä inforadiodei.fi

K: Millä levyllä on kappale xxx?

V: Suomalaisten äänitteiden hakupalvelu löytyy osoitteessa http://www.fono.fi. Sieltä voi hakea kappaleen nimen tai säveltäjän, sanoittajan, sovittajan tai esittäjän perusteella.

K: Kuka vastaa Radio Dein ohjelmistosta?

V: Ohjelmistosta vastaa päätoimittaja Kirsi Rostamo.

K: Miksi keräätte rahaa?

V: Radio Dei ei saa valtiolta tukea, eikä sitä omista kirkko. Radio Dein toimintaa tukevat ensisijaisesti yksityiset henkilöt, mutta sen ystäviä löytyy myös useista seurakunnista ja yrityksistä. Tuki, mitä Kristityt Yhdessä ry kerää, ohjautuu radio-ohjelmien tekemiseen ja niiden mainostamiseen. Se kanavoituu tulovirtana Radio Deille, koska sieltä saadaan yhdistykselle vastinetta, jolla voidaan toteuttaa yhdistyksen tehtävää: välittää evankeliumia, edistää kristittyjen välistä yhteyttä ja auttaa lähimmäisiä.

K: Mikä radiotyössä maksaa?

V:  Radio Dei kuuluu yli 20 paikkakunnalla. Jokaisella paikkakunnalla on omat antennit, joista Radio Dei maksaa merkittävän summan vuokraa vuosittain. Lisäksi tulee toimitilavuokria, henkilökunnan palkkakustannuksia ja musiikista maksettavia teostomaksuja. Myös radion tekemiseen tarvittava tekniikka lähetyspöytineen ja ohjelmistoineen aiheuttaa kustannuksia, kun sitä ylläpidetään, huolletaan ja uusitaan.