2.11.2009
3.11.2009 Radio Dei täyttää 12 vuotta ja kuuntelijat muistelevat kanavalla Radio Dein merkitystä. Radio Dein kuuluvuusalueella asuu 75 % suomalaisista ja vuosien myötä kanavasta on tullut tunnetuin kristillinen media. Radio Dein säännöllisten- ja satunnaiskuuntelijoiden määrä on nyt reilut 500.000 kuuntelijaa. Kansallisen Radiotutkimuksen mukaan kuuntelijoita on viikoittain 200.000 ja päivittäin noin 100.000.

Vuosien saatossa Radio Dein päätoimittaja Kirsi Rostamo on saanut merkittäviä palkintoja, kuten Kirkon vuoden 2000 tiedonvälityspalkinnon, Yhdysvaltojen National Religous Broadcastersien myöntämän Individual Achievement –palkinnon vuonna 2004 ja vuonna 2008 Joensuun Gospelfestivaalien Golden Gospel–palkinnon.

– Vaikka parhaimmat muistoni ovatkin juhlia, jolloin olen saanut pysähtyä ja vastaanottaa palkintoja, niin motivaationi tähän työhön saan lukuisten kuuntelijoiden palautteista, joissa kerrotaan miten Radio Dei on vaikuttanut ihmisten elämään. Nytkin paljaat varpaat projektin tuhannet sukkaparit on todistus siitä. Se, että Jumalan rakkaus kulkee ihmiseltä ihmisille ja siinä saa olla mukana – antaa iloa, pohtii päätoimittaja Kirsi Rostamo.

Paljaat varpaat – projektissa kuuntelijat ovat kutoneet sukkia Euroopan köyhimmille lapsille Moldovaan ja Romaniaan. Keräyksemme on osa kansainvälistä jouluoperaatiota Laupiaan Samarialaisen Kukkaro -järjestön kanssa. Suomalaisena yhteistyökumppanina Radio Deillä on Patmos Lähetyssäätiö.

Lisätietoja
Radio Dei
Kirsi Rostamo
040 547 1335
kirsi.rostamo(at)radiodei.fi