Lähetystyö tulee olemaan kirkon isoja tulevaisuuden kysymyksiä, arvioi Kirkon lähetystyön toimikunnan puheenjohtajana toimiva Lapuan piispa Simo Peura vuosi sitten Radio Dein ja Kotimaan toteuttamalla Piispan kyselytunnilla. Peura totesi lähetyksessä, ettei kirkon nuorten työntekijöiden keskuudessa lähetystyön kannattaminen ole yhtä vahvaa kuin aikaisemmin.

Mitä Peura arvioi lähetystyöstä ja kirkon muista polttavista haasteista nyt? Se selviää Piispan kyselytunnin suorassa lähetyksessä Radio Deissä keskiviikkona 28.3. aamuyhdeksästä alkaen.

Toimittajina Radio Dein ohjelmajohtaja Kai Kortelainen, Pohjalaisen päätoimittaja Toni Viljanmaa, Kotimaa-lehden artikkelitoimittaja Jussi Rytkönen ja Veritas-foorumin koordinaattori ja vapaa toimittaja Danielle Miettinen.

Keskiviikkona 18.4. Piispan kyselytunnille vastaajan paikalle saapuu Mikkelin piispa Seppo Häkkinen.

Piispan kyselytunti Radio Deissä suorana keskiviikkoaamuna klo 9, uusinta klo 13 ja sunnuntaina klo 20. Lähetystä voi kommentoida Radio Dein Facebook-sivulla.

Lähetämme Piispan kyselytunnit radiolähetyksen ohella myös suorina videolähetyksinä Radio Dein Facebook-seinällä. Videotallenne on myös suoran lähetyksen jälkeen.