Keskiviikkona 6. kesäkuuta ”Aurinkorannikon kesäilta” lähetettiin Espoosta, jossa kylmyydestä huolimatta tehtiin suoraa radiolähetystä terassilla. Kerran viikossa lähetys siirtyy Suomeen Radio Dein Kirsi Rostamon ja Finnradion Raija Kurkolan vetämäksi.

Keskiviikkona ohjelmassa, joka lähetetään Radio Deissä arki-iltaisin klo 22-24, olivat mukana Las Palmasissa talvet viettävä toimittaja, entinen risteilyemäntä Liisa Varho sekä toimittaja, tietokirjailija, Framilla viestintätoimiston toimitusjohtaja Unna Lehtipuu.

Terassilla kuultiin mielenkiintoisia elämäntarinoita ja pohdintaa siitä, mikä elämässä on tärkeintä sekä pohdintaa siitä, millä pääomalla on suurin arvo. Molemmat naiset ovat tahoillaan olleet rakentamassa yhteisöjä, Liisa Varho Las Palmasin evankelis-luterilaisen kirkon seurakuntaneuvoston puheenjohtajana ja Unna Lehtipuu naisverkoston perustajana.

6.6. Aurinkorannikon kesäilta 1. osuus: Raija Kurkola ja Kirsi Rostamo esittelevät ohjelman teeman ja vieraat:

 

6.6. Aurinkorannikon kesäilta 2. osuus: Liisa Varho kertoo elämästään risteilyemäntänä ja miten hän päätyi viettämään eläkepäiviä Las Palmasiin:

6.6. Aurinkorannikon kesäilta 3. osuus: Viestintäkonsultti Unna Lehtipuu kertoo, miten ujosta Pihtiputaan tytöstä tuli viestintä- ja sijoitustaitoja kouluttava ammattilainen:

6.6. Aurinkorannikon kesäilta 4 osuus: Kirsi Rostamon ja Raija Kurkolan kanssa Unna Lehtipuu ja Liisa Varho pohtivat elämän suuria kysymyksiä; mikä tekee heidät onnelliseksi, miten pääsee yhteyteen itsensä ja lähimmäistensä kanssa ja mistä voi ammentaa rakkautta.