• Oletko diginatiivi sosiaalisen median mestari?
  • Ymmärrätkö ääni- ja videotuotannon ja sähköisten julkaisutyökalujen niksit?
  • Haluatko työskennellä kristillisen median ytimessä?

Jos vastasit kysymyksiin myöntävästi, saatat olla etsimämme henkilö.

Radio Dein digi-rekry 31.3. (sunnuntai) saakka!

Radio Dei etsii joukkoihinsa digituottajaa vastaamaan Dei Plus -mediapalvelusta, joka on Radio Dein suoratoistopalvelu (audio- ja videosisällöt). Digituottaja vastaa myös Radio Dein sosiaalisen median sisällöistä.

Tuottajan tehtävä on vastata Dei Plussan sisältötuotannosta ja digiprojekteista, ja tuottaa  sekä video että audiosisältöjä.

Kaikkinensa tehtävä on vaativa ja kokonaisvaltainen, ja edellyttää tekijältään kokemusta digimediatuotannosta ml. tekniikka.

Ota yhteyttä:

sami.jalonen@radiodei.fi

 

Tietoa Radio Deistä (Kristillinen Media Oy)

Radio Dein kuuluvuusalueella asuu yli 4 miljoonaa suomalaista. Viikoittaisia kuuntelijoita Radio Deillä on noin 150 000 ja kuukausitasolla kanava tavoittaa noin 300 000 eri kuuntelijaa. Radio Dei oli vuonna 2021 Suomen tunnetuin kristillinen media ja sen tuntee 68 % 18 vuotta täyttäneistä suomalaisista. Radio Dein pääkohderyhmä on yli 45-vuotias aikuisväestö ja sen tarkoitus on välittää toivoa, rakentaa yhteyttä ja kertoa Jeesuksesta luonnollisena osana elämää.

Kristillinen Media Oy:n toiminnan painopistettä siirretään kohti digitaalisia mediapalveluita. Dei Plus -mobiili- ja online-alustan kehitystä jatketaan ja siitä on määrä tulla johtava ja arvostettu kristillistä sisältöä tarjoava verkko- ja suoratoistopalvelu. Dei Plus on sekä mobiili- että online-alusta, joka sisältää Radio Dein ohjelmatarjonnan lisäksi myös valittuja podcasteja.