Radio Dein päätoimittaja Kirsi Rostamo haastattelee Espoon neljä piispaehdokasta keskiviikkoisin aamuyhdeksästä alkaen. Viikonloppu-uusinta kuullaan lauantaina kello 13.35. Lähetyksen jälkeen vaalitentit ovat kuunneltavissa Radio Dein verkkosivuilla ja Radiot.fi-palvelussa.

Keskiviikkona 19. syyskuuta on vuorossa Luterilaisen maailmanliiton apulaispääsihteeri, teologian tohtori Kaisamari Hintikka. Piispanvaalitentin lähetys alkaa aamuyhdeksältä ja uusitaan klo 13.00 alkaen.

Ennen vaalitenttejä päätoimittaja Kirsi Rostamo on analysoinut kunkin ehdokkaan vahvuudet. Kaisamari Hintikan vahvuuksia Rostamo arvioi näin:

“Kaisamari Hintikka on erinomainen puheenjohtaja, varmasti niin piispantarkastuksissa kuin erilaisissa kirkon työryhmissä. Hän on tottunut neuvottelemaan eri tavoin ajattelevien kanssa. Sitä taitoa tarvitaan, kun mietitään, miten ratkaistaan kirkon pattitilanne vihkimiskysymyksessä.”

Radio Dein Facebook-videossa Kaisamari Hintikka vastaa Kirsi Rostamon kysymykseen: “Tulisiko kirkon vihkiä samaa sukupuolta olevia pareja?”

Radio Dein päätoimittaja Kirsi Rostamo haastattelee Espoon neljä piispaehdokasta keskiviikkoisin aamuyhdeksästä alkaen. Viikonloppu-uusinta kuullaan lauantaina kello 13.35. Lähetyksen jälkeen vaalitentit ovat kuunneltavissa osoitteessa www.radiodei.fi.Kolmantena vaalitentissä on vuorossa Luterilaisen maailmanliiton apulaispääsihteeri teologian tohtori Kaisamari Hintikka keskiviikkona 19.9. klo 9-10. Videolla hän vastaa tämänkin vaalin ajankohtaiseen kysymykseen, tulisiko kirkon vihkiä samaa sukupuolta olevia pareja.

Gepostet von Radio Dei am Dienstag, 18. September 2018

(Artikkelikuva Albin Hillert/LWF)