Radio Dein päätoimittaja Kirsi Rostamo haastattelee Espoon neljä piispaehdokasta keskiviikkoisin aamuyhdeksästä alkaen. Viikonloppu-uusinta kuullaan lauantaina kello 13.35. Lähetyksen jälkeen vaalitentit ovat kuunneltavissa Radio Dein verkkosivuilla ja Radiot.fi-palvelussa.

Keskiviikkona 26. syyskuuta on vuorossa Savonlinnan seurakunnan kirkkoherra, teologian tohtori Sammeli Juntunen. Piispanvaalitentin lähetys alkaa aamuyhdeksältä ja uusitaan klo 13.00 alkaen.

Ennen vaalitenttejä päätoimittaja Kirsi Rostamo on analysoinut kunkin ehdokkaan vahvuudet. Sammeli Juntusen vahvuuksia Rostamo arvioi näin:

“Sammeli Juntunen on yksi kirkon arvostetuimmista teologeista. Hän nostaisi Raamatun opettamisen ja Jumalan sanan kirkon ja hiippakunnan keskiöön. Hän puhuisi Jumalasta rohkeasti, innostavasti ja oppineesti, mutta kuitenkin luonnollisesti antaen siinä hyvän esimerkin ja tuen papistolle.”

Radio Dein Facebook-videossa Sammeli Juntunen vastaa Kirsi Rostamon kysymykseen: “Tulisiko kirkon vihkiä samaa sukupuolta olevia pareja?”

Radio Dein päätoimittaja Kirsi Rostamo haastattelee Espoon neljä piispaehdokasta keskiviikkoisin aamuyhdeksästä alkaen. Viimeisenä vaalitentissä Savonlinnan seurakunnan kirkkoherra, teologian tohtori Sammeli Juntunen 26.9. Videolla hän vastaa tämänkin vaalin ajankohtaiseen kysymykseen, tulisiko kirkon vihkiä samaa sukupuolta olevia parej.Viikonloppu-uusinta kuullaan lauantaina kello 13.35. Lähetyksen jälkeen vaalitentit ovat kuunneltavissa osoitteessa www.radiodei.fi.

Gepostet von Radio Dei am Sonntag, 23. September 2018