Haluatko hallita rahojasi sen sijaan, että raha hallitsee sinua? Huoleton talous on käytännöllinen ohjelma oman talouden suunnitteluun ja tasapainottamiseen. Olipa tilisi miinuksella tai säästöjä pullollaan, Huoleton talous haastaa luottamaan Jumalaan ja hoitamaan taloutta pitkäjännitteisesti ikuisuusnäkökulmasta suunnitellen.

Radio Deissä ti klo 14.15 ja uusinta la klo 12.35, 6.10. alkaen

Ohjelman toimittaja, yhteisövalmentaja Johanna Sandberg löysi amerikkalaisen talousasiantuntijan Dave Ramseyn Financial Peace -kurssin ystäviensä kautta Yhdysvalloissa asuessaan. Siellä seurakunnat tarjoavat kyseistä kurssia auttaakseen ihmisiä vapauteen veloista, turvaamaan toimeentulonsa sekä harjoittamaan anteliaisuutta. Sandberg on perheineen soveltanut kurssin oppeja omaan elämäänsä sekä taloudellisesti tiukkana että väljänä aikana, ja innostunut siitä, että seurakunta voi tukea ihmisiä näin kokonaisvaltaisesti. Huoleton talous -kurssi on Suomen oloihin mukautettu versio Financial Peace -kurssin seitsemästä askeleesta.

Radio Deissä lähetettävän sarjan kustantaa Samla Capital Oy.

Huoleton talous -keskusteluryhmä
Vielä hauskempaa ja hyödyllisempää on oppia yhdessä muiden kanssa – liity siis suljettuun Facebook-ryhmäämme ja aloita oma matkasi kohti Huoletonta taloutta!

Podcastit ja tukimateriaalit
Tästä löydät sekä ohjelman jaksot podcasteina että materiaalia, joka auttaa sinua soveltamaan Huolettoman talouden työkaluja omaan tilanteeseesi – aloititpa miltä askeleelta tahansa. Julkaisemme viikoittain jokaisen jakson aineiston.

6.10. HUOLETON TALOUS: MIKÄ ON PERUSTUKSESI?
Tukimateriaali – viikko 1


13.10. SÄÄSTÄ 1000 €:N HÄTÄVARA

Tukimateriaalit – viikko 2: Työkirja ja Budjettipohja

20.10. MAKSA KAIKKI LUOTOT POIS (paitsi asuntolaina)

Huoleton talous työkirja vko 3

27.10. SÄÄSTÄ 3-6 KK MENOJA VASTAAVA PUSKURI

3.11. SÄÄSTÄ 15 % TULOISTA TULEVAISUUTEEN

10.11. MAKSA ASUNTOLAINA ETUAJASSA

17.11. ELÄ TALOUDELLISESTI VAPAASTI JA ANTELIAASTI

24.11. HUOLETON TALOUS -EXTRA

Huoleton talous -askelmat