Keskustelijoina ovat median ammattilaiset eri kolkilta. Politiikan saralla palvellut, Yleisradion entinen toimitusjohtaja ja nykyinen Kreab Helsingin johtaja Mikael Jungner, kriisiviestinnän kouluttaja, tietokirjailija ja yrittäjä Katleena Kortesuo sekä Suomen Kuvalehdessä, Kotimaassa ja Sanassa päätoimittajan toiminut ja nykyään omaa keskusteluohjelmaa Radio Deissä ja Alfa tv:ssä pyörittävä Tapani Ruokanen. Keskustelijat vuoden viimeiseen Jälki-istuntoon kutsui Ariel Neulaniemi.

Mikael Jungneria on ihmetyttänyt Tytti Yli-Viikarin tapauksessa lentopisteet, joista nousi suuri kuohunta. Mistä tuo kuohunta kertoo ja mitä lentopisteistä pitäisi ajatella?

Katleena Kortesuo huomasi, että Sanna Marin jätti johtajuustyhjiön, minkä Krista Kiuru onnistui paikkaamaan selkeällä ja jämäkällä ulosannillaan. Tämä kuulemma on Kristalle hänelle tyypillistä ulosantia. Mitä tästä johtajuustyhjiöstä pitäisi huomioida?

Tapani Ruokanen iloitsee siitä, miten eduskunnan perustuslakivaliokunta päätti yksimielisesti, että kirkkotilan tai muun uskonnollisen tilan käyttöä juhlaa järjestettäessä ei voida pitää lähtökohtaisesti perustuslainvastaisena. Toisin sanoen sisältö määrittelee sisällön, ei tila. Onko uskonnonvapauden raikkaammat ja fiksummat tuulet päästetty valloilleen?


KUUNTELE [Radio Dei 17.12.2021]