Radio Deissä Jippu & Rainer Friman ja ihmisen ääni -ohjelmaa juontava Jippu on radioasemien suosituin naisjuontaja. Vuoden radiojuontaja titteli julkistettiin myöhään perjantai-iltana RadioGaalassa Porvoossa. Tittelin pokkasi jo seitsemättä kertaa Radio Suomipopin Jaajo Linnonmaa.

Jipun ohella viiden Vuoden radiojuontaja -finalistin shortlistalle nousi neljä miestä: Linnonmaan lisäksi Harri Moisio Radio Rockista, Tuomas Tuomi-Nikula Bassoradiosta ja Juha Vuorinen Suplasta. Jippu oli eniten yleisöääniä saanut naisjuontaja.

Finalistit ja Vuoden radiojuontaja valittiin yleisöäänestyksellä radioiden asettamien ehdokkaiden joukosta. RadioGaalan yleisöäänestyksessä annettiin ääniä yhteensä 140.000 kappaletta.

Laulajana ja lauluntekijänä tunnetuksi tullut ja sittemmin myös radio-ohjelmistaan kiitosta saanut Jippu on vetänyt viikoittaista keskusteluohjelmasarjaa Radio Deissä runsaan vuoden ajan. Jippu & Rainer Friman ja ihmisen ääni on noussut lyhyessä ajassa kanavan kuunnelluimpien ohjelmien joukkoon ja sarja on saanut runsaasti huomiota eri medioissa.

– Todella uskomatonta! Tämä vetää nöyräksi ja kiitolliseksi. Kiitän Radio Deitä, ohjelman tuottaja Kai Kortelaista ja kaikkia kuuntelijoita ja vieraitani sekä tukijoitani. Tämä rohkaisee ajattelemaan, että radiolla ja Ihmisen äänellä on mahdollisuus vetää ihmisiä lohdun, toivon ja Jeesuksen rakkauden piiriin, kommentoi Jippu alan palkintogaalassa Porvoossa.

Jippu ja Radio Dei olivat kisassa mukana valtakunnallisten kaupallisten radioiden sarjassa.

Jippu & Rainer Friman ja ihmisen ääni kuullaan Radio Deissä keskiviikkoisin kello 16 ja uusintana tiistaisin kello 22. Jaksot kuunneltavissa kuukauden ajat myös Radiot.fi-palvelussa.