21.11.2011


Jouludei.fi -nettiradio aloittaa lähetyksen ensimmäisensä adventtina, 27. marraskuuta 2011. Radiota voi kuunnella ympäri vuorokauden vuoden loppuun asti.

Joulumusiikin ystäviä hellitään koko joulukuun ajan iloisin joulusävelin. Jouludeissä soivat ensin joulun odotuksesta kertovat adventtiajan laulut, Hoosiannaa unohtamatta. Kun joulupyhät koittavat, soivat kaikki juhlalliset ja kauneimmat joululaulut solkenaan.

”Oli lempijoululaulusi sitten Arkihuolesi kaikki heitä, Sylvian joululaulu tai Jouluyö, juhlayö, voit olla varma, että se soi nettiradiossa”, vakuuttaa Jouludei.fi:n musiikkipäällikkö Anu Lehtipuu.

Jouludeissä kuullaan eri aikaan päivästä erilaisia joulumusiikin tyylejä. ”Virka-aikaan soi kevyempi joulumusiikki, aamuyön tunteina joukkoon mahtuu klassisen musiikin jouluisia helmiä. Joulutunnelmaan voi siis virittäytyä jokaisena vuorokauden hetkenä”, lupaa Anu Lehtipuu ja jatkaa, että jos kirkkoon ei pääse laulamaan kauneimpia joululauluja niin kannattaa avata nettiradio iltaisin, klo 17-24.

Viime vuonna Jouludei.fi -sivuston kävijämäärä oli noin 120.000.

Ensimmäisestä adventtisunnuntaista lähtien Jouludein nettisivuilla http://www.jouludei.fi voit tarkastaa, mikä kappale soi. Samalla on mahdollisuus haastaa ystäviä kuuntelemaan jouluista nettiradioita ja kuitata arvokkaita musiikki- ja kylpylälomapalkintoja.