Aleppon kellot -musiikkivideo muistuttaa, ettei ihminen ole kauppatavaraa.  Tuoreen musiikkivideon solistina on Jukka Leppilampi. Tanssijoina videolla nähdään Karoliina Kauhanen ja Geoff Maynard Gilson. Laulun sanat on tehnyt Pekka Huokuna, ja sen on säveltänyt Timo-Matti Haapiainen. Ohjaus ja kuvaus ovat Antti Vuoren.

Kirkot Suomessa ja ympäri maailmaa soittivat saattokelloja Syyrian Aleppon pommitusten uhreille lokakuussa 2016. Kirkkohallitus myönsi Kirkon viestintäpalkinnon 2015–2016 toimitusjohtaja Olli Sirénille, jonka ajatuksesta kellojen soitto käynnistyi ensimmäisenä Kallion seurakunnassa. 

Aleppon kellot -kappale arvioidaan tällä viikolla kuultavassa Radio Dein Raatihuone-ohjelmassa lauantaina 14. lokakuuta. Ohjelma lähetetään kello 11 ja se kuullaan uusintana maanantaina 16. lokakuuta kello 9 ja kello 13.

Aleppon kellot on ensimmäinen Suomen luterilaisen kirkon reformaation merkkivuoden kunniaksi tuottamasta kolmesta musiikkivideosta. Kaksi muuta videota ilmestyvät lokakuun aikana. Niiden teemoina ovat pelastus ei ole kauppatavaraa ja luomakunta ei ole kauppatavaraa.