– Oli ihana säveltää ja sanoittaa laulu niistä kokemuksista, joita koin, kun kävin Romaniassa tapaamassa Euroopan kenties köyhimpiä lapsia, kertoo laulaja-lauluntekijä Jippu uudesta Radio Deissä soivan Rakkauden reunalla -singlen synnystä.

Jippu vieraili vuosi sitten syksyllä jakamassa joulupaketteja romanialaisille orpolapsille lastenkodeissa ja köyhien perheiden kodeissa. Avustusprojekti oli osa Patmos Lähetyssäätiön toteuttamaa Operaatio Joulunlapsi -hanketta. Jipun vierailusta tehtiin myös videodokumentti.

– Se oli matka, joka muutti elämäni pysyvästi. Paljon toki itsessäni oli jo ennen reissuakin muuttunut, mutta tämä matka jätti pysyvän jäljen. Tajusin, että haluan viedä sanomaa rakastavasta Jeesuksesta kaikkialle missä kuljen, Jippu & Rainer Friman ja ihmisen ääni -ohjelmaa Radio Deissä juontava musiikkievankelista sanoo.

– Haluan kertoa, ettei Jeesus ole voimaton. Ettei hän ole unohtanut meitä vaan elää ja vaikuttaa ja rakastaa! Hän poistaa orjuuden sielustamme Kun olin matkalla, sain myös itse nähdä heikkoudessa Kristuksen kasvot. Olkoon tämä laulu osa evankeliumin viemistä eteenpäin ja ääni sille, että nämä ihmiset ja lapset saavat tulla kuulluiksi.

Radio Deissä vietetään 13.-19. marraskuuta Operaatio Joulunlapsi -teemaviikkoa, jonka toteuttavat yhteistyössä Radio Dei ja Patmos Lähetyssäätiö.

Jippu & Rainer Friman ja ihmisen ääni kuullaan Radio Deissä keskiviikkoisin kello 16 ja uusintana tiistaisin kello 22. Keskiviikkona 15.11. Jipun vieraana tangoprinsessasta laulavaksi evankelistaksi kasvanut Jaana Pöllänen.