Etelän ja pohjoisen kesä kohtaavat, sillä lämpötilakilpailu on julistettu! Kummassa kiehuu enemmän ja mitä kaikkea kesän mittaan keitellään? Aurinkorannikon kesäilta tarjoaa faktaa ja fiktiota, vastuu jää kuulijalle.

Kesän ajan Radio Dein taajuuksilla Suomessa tarjoillaan auvoista asiaa ja vakavaa viihdettä yhteistyössä Aurinkorannikolla toimivan FinnRadio.FM:n kanssa.

FinnRadio.FM:n 104,8 MHz suora Aurinkorannikon kesäilta -lähetys Costa del Solin alueella kuullaan arkipäivisin 4.kesäkuuta alkaen klo 19-21 Espanjan aikaa ja jälkilähetyksenä heti perään Radio Dein kaikilla taajuuksilla Suomessa klo 22-24 Suomen aikaa.
Aurinkorannikon omat kultakurkut Tanja Kämäräinen ja Marcos Kuusjärvi kera Veli Erosen turinoivat elämästä ja ilmiöistä unohtamatta haastatteluja ja tarinoita mielenkiintoisista ihmisistä etelän auringon alla. Suomi vastaa vuorollaan, kun Kirsi Rostamo ja Raija Kurkola grillaavat pohjoisen ulottuvuuden kesäherkkuja – ja siinä sivussa vähän vieraitaankin?

Luvassa on leppoisaa jutustelua, elämän ihmettelyä. Erilaisia näkökulmia asiasta kuin asiasta, joista absoluuttinen totuus jää aina kuuntelijan varaan. Ohjelmat toteutetaan pääosin Espanjan Aurinkorannikolla, Suomen ollessa vuorossa rantaudutaan eteläisen Suomen kohteisiin.

Kuva: Tanja Kämäräinen ja Marcos Kuusjärvi juontavat Radio Deissä kuultavia kesäiltojen lähetyksiä Espanjan Aurinkorannikolta kesä-elokuussa aina maanantaista-perjantaihin.

Tekijät:

Tanja Kämäräinen – FinnRadio – Espanja
• Pitkän linjan laulaja, muusikko ja toimittaja. Aurinkorannikon Ääni. Tanja tulee lähelle ihmistä hersyvällä huumorilla ja empaattisella lähestymiskyvyllään. Tanjan ilo on tarttuvaa.

Marcos Kuusjärvi – FinnRadio – Espanja
• FinnRadio.FM:n Grand Master, joka vastaa ohjelmista ja musiikista. Monipuolinen musiikkimies tekee myös itse omaa melodista ja tarinallista musiikkia. Marcoksella on myös radiotoimittajan kokemusta eri radioista. Marcoksen musiikkivalikoimassa tarjoillaan monipuolista kattausta aina espanjalaisista rytmeistä kotimaisiin kukkasiin. Hänen esittelee ohjelmassa kotimaisia tuntemattomampiakin artisteja.

Veli Eronen – FinnRadio – Espanja
• Vastaa äänen kuulumisesta ja kuvan näkymisestä (Face-live), mutta tuo myös omat näkemyksensä ja mielipiteensä esiin. Veli tunnetaan hyvän tuulen tuojana lähetykseen.

Kirsi Rostamo – Radio Dei – Suomi
• Kirsi on 20 vuotta harjoitellut juuri tätä kesää varten Radio Dein puikoissa. Hän on armoton ja tinkimätön radionautti sekä tietenkin Wannabe-Aurinkorannikkolainen!

Raija Kurkola – FinnRadio – Suomi/Espanja
• Espanjan muuttolintu kaukana kesäisessä Pohjolassa, joka on, elää ja hengittää mediaa kaikissa sen eri muodoissa. Tämän kesän ajaksi Raija ja Kirsi kytkevät kanavakaapelit yhteen ja vääntävät volyymit kaakkoon!