On tärkeää, että kriisissä oleva ihminen ei jää yksin ongelmiensa kanssa. Joskus toivoa herättävät sanat voivat tarjota ensiaskeleen kohti valonpilkahdusta. Lauri Nurmisen ja Veronika Mäen toimittamassa ohjelmasarjassa kuullaan kesäperjantaisin tunnettujen terapeuttien ja sielunhoitajien puheenvuoroja viikoittain juhannusaatosta alkaen.

Perjantai-iltaisin Toivon puheita -sarjassa äänessä on muun muassa kristittyjä kirjailijoita ja terapiatyön ammattilaisia: Seppo Jokinen, Anna-Liisa Valtavaara, Saara Kinnunen, Petri Välimäki, Päivi Niemi, Salme Blomster, Hanna Ranssi-Matikainen, Jorma Kalajoki ja Hanna Kiviniemi.

Kunakin viikkona käsitellään monia inhimillisen elämän kipupisteitä ja kriisitilanteita, joiden ratkomiseen avataan toivon, ratkaisun ja rohkaisun näkökulmia. Aiheet vaihtelevat masennuksesta parisuhdeongelmiin ja avioerosta riippuvuuksiin.

– Kenellekään ei tee pahaa kuunnella sanoja, jotka kantavat meille toivon pilkahduksen – vaikka pienenkin,  sanoo ohjelmasarjan toimittaja ja Toivonopuheita.fi -nettisivuston perustaja Lauri Nurminen.

Radio Dei kesä perjantaisin klo 21.32 alkaen 23. kesäkuuta.

Kuva: Veronika Mäki ja Lauri Nurminen toimittavat Toivon puheita -ohjelmasarjaa.