Matkan varaus, maksut sekä peruutukset

Matka varataan joko matkanjohtajalta tai Kinneret Toursilta, sähköpostitse,  tai puhelimitse 09 2316 3373.
Ennakkomaksu maksetaan matkalle ilmoittautumisen yhteydessä, tai silloin kun ryhmän laskutus aloitetaan. Loppumaksu maksetaan matkalle lähdettäessä.
Ennakkomaksu vaihtelee, matkasta riippuen.  Siitä ei ole palautusta muutoin kun asiakkaan sairastumistapauksessa, jolloin lääkärintodistuksen perusteella korvauksen saa vakuutusyhtiöltä. Suosittelemme matkavakuutusta, johon sisältyy myös matkan peruutusturva. Se on hyvä ottaa matkalle ilmoittautumisen yhteydessä.  Jos asiakas on epävarma matkalle lähdöstä jonkin muun syyn, kuin sairastumisen vuoksi, tästä on syytä mainita matkaa varatessa Kinneret Toursille. Matkan vaihdosta myöhemmin toisen asiakkaan nimelle koituu lisäkuluja, tai saattaa olla, että lentolipulle ei ole nimenvaihto-oikeutta.
Laskutuksessa on  ryhmäkohtaisia eroavuuksia, mutta laskutustapa ilmoitetaan matkaohjelman yhteydessä tai laskutuksen alkaessa.
Yleisissä valmismatkaehdoissa mainitut toimistokulut on sama kuin matkan ennakkomaksu.
Asiakkaalla on oikeus peruuttaa varaamansa matka seuraavin ehdoin:
Jos matka peruutetaan
– ennemmin kuin 36 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat matkan ennakkomaksu, (lisäksi lennon varausmaksu, mikäli se on ehditty maksaa).
– 35 vrk – 15 vrk ennen matkan alkua peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta.
– 14 vrk ennen matkaa tai myöhemmin peritään peruutuskuluina koko matkan hinta.
Ennakkomaksu on vahvistus matkalle osallistumisesta ja se myös vahvistaa, että asiakas hyväksyy yleisiin valmismatkaehtoihin ja Kinneret Toursin lisäehtoihin sisältyvät määräykset.