Kirjaseurassa pureudutaan tarinoiden ja tekstien maailmaan. Radio Dein tiistaiaamuissa tavataan niin kirjailijoita ja luovan työn ammattilaisia kuin kristillisten kirjojen tekijöitä ja lukijoitakin.

Sarjassa pohditaan, mistä suuret tarinat syntyvät sekä kysytään, mitä kirjalle kuuluu. Mikään teksti ei koskaan synny tyhjästä, joten jaksoissa tarkastellaan myös sitä, mitä luovuus vaatii ja millainen merkitys levolla ja hengellisyydellä on sanatyöläisten arjessa.

Kirjaseurassa-sarjan haastattelut on tehty Helsingin Kirjamessuilla 2023. Toimittajina äänessä ovat Mikael Juntunen, Kai Kortelainen ja Ilkka Enkenberg.

Kirjaseurassa tiistaisin kello 10.05. Kaikki lähetetyt jaksot ovat kuultavissa Dei Plussassa.

Tiistaina 14.11. Kun Venäjä viimein riisui naamionsa ja hyökkäsi Ukrainaan, Suomi joutui tukalaan tilanteeseen. Tietokirjailija Risto Uimonen laati kirjan presidentti Sauli Niinistön toisen kauden loppuvaiheista.

Tiistaina 21.11. Kikka – ”Traaginen elämä sisaren silmin” on intiimi elämäkerta, jossa palvotun ja väheksytyn tähden sisältä paljastuu herkkä ja hauras ihminen. Kirjaseurassa Kikan elämätarinan kansien väliin saattanut Kai Kortelainen ja Kirsi ”Kikka” Sirénin sisar Kati Lahti.