Missä meidän keinomme loppuvat, siellä Jumalan mahdollisuudet alkavat

On huikeaa, että meillä on suora yhteys – vain rukouksen päässä – Kaikkivaltiaaseen Taivaan isään. Voimme kääntyä hänen puoleensa kaikissa asioissamme ja hän vastaa meille, aina ajallaan ja tavallaan.

Toiminnan ytimessä rukous
Haluamme, että rukouksella on keskeinen asema Kristityt Yhdessä ry:n toiminnassa ja voimme sen kautta palvella laajasti kuuntelijoita niin Radio Deissä kuin Rukouspuhelimen välityksellä.

• Yli 25 vuoden ajan valtakunnallinen Rukouspuhelin on tuonut toivoa: Vuosittain noin 100 koulutettua vapaaehtoistamme kulkee rukouksessa yli 10 000 soittajan rinnalla.

• Vuodesta 2011 lähtien olemme Rukous Suomen puolesta -ohjelmassa rukoilleet tärkeiden yhteisten asioiden puolesta. Tiistai-iltaisin tuhansia rukouksen ystäviä kerääntyy Radio Dein ääreen.

• Jo viiden vuoden ajan olemme Rukousasemalla opettaneet rukouksesta, rukoilleet kuuntelijoiden lähettämien pyyntöjen puolesta ja iloinneet rukousvastauksista.

• Tarjoamme myös arjen keskelle levähdyshetken Päivän rukouksen merkeissä.

Osallistu keräykseen
Rukouksen päässä -syyskeräyksellä voimme yhdessä varmistaa, että rukouksella säilyy vankka sija Radio Dein aalloilla ja monille tärkeä Rukouspuhelin voi jatkaa toimintaansa. Voit lahjoittaa keräykseen täällä.

Lämmin kiitos, että olet mukana – niin rukouksin kuin taloudellisesti!