Piispallisen kaitsennan merkitystä luterilaisen kirkon ja sen jäsenten todellisuudessa puntaroidaan keskiviikkoaamuna, kun suoraan lähetykseen toimittajien kysymyksiin saapuu vastaamaan Kuopion hiippakunnan piispa Jari Jolkkonen.

Kysymyksiä Radio Dein ja Kotimaan toteuttamalla Piispan kyselytunnilla esittävät Savon Sanomien toimituspäällikkö Riitta Raatikainen, päätoimittajat Rope Kojonen ja Mari Teinilä Areiopagi-verkkolehdestä ja Kotimaasta sekä Radio Dein ohjelmajohtaja Kai Kortelainen.

Suora Piispan kyselytunti Radio Deissä keskiviikkona 28.2. klo 9. Piispan kyselytuntia voi seurata myös videolähetyksenä Radio Dein Facebook-sivulla.

Lähetyksestä kuullaan uusinta keskiviikkona kello 13 ja sunnuntaina klo 20. Kuuntelijoilla on mahdollisuus esittää kommentteja ja kysymyksiä lähetykseen Radio Dein Facebook-sivulla tai nettilomakkeella.

Piispallisilla teemoilla jatketaan torstaina 1.3., kun Radio Dei seuraa arkkipiispanvaalin toisen kierroksen tuloslaskentaa torstai-iltapäivänä kello 14 avautuvassa vaalistudiossa.

Katso kevään Piispan kyselytuntien lähetysajat

Kuva: Kuopin ev.lut. seurakunnat / Tuija Hyttinen