Lauluyhtye Club For Five juhlistaa 20-vuotista uraansa uudella albumilla ja lähtee syyskuun lopussa alkavalle kirkkokiertueelle. 24.9. julkaistava ”Virret” on yhtyeen ensimmäinen kokonaan kirkkoakustiikassa äänitetty levy. Yhtyeen virsi-levy sisältää a cappella-sovituksia suomalaisista virsistä kuten Maan korvessa kulkevi lapsosen tie ja Suomalainen rukous. Kirkoissa esitettävät konsertit ovat täysin akustisia. Kirkkokiertueen lisäksi useilla kultalevyillä palkittu lauluyhtye juhlistaa kaksikymmenvuotista taivaltaan kahdella juhlakonsertilla. Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 17.10. ja Tampere-talolla 20.10. järjestettävissä konserteissa kuullaan parhaita paloja suositun yhtyeen koko uran varrelta.

Sekä kirkkokonserteissa että Kulttuuritalon ja Tampere-talon konserteissa otetaan huomioon koronaturvallisuus. Konserttipaikkojen yleisökapasiteettia on alennettu ja yleisön saapumiseen ja poistumiseen on varattu runsaasti aikaa. Konserttipaikoilla on saatavilla käsidesiä. Kirkoissa on myös saatavilla kasvomaskeja. Koronaturvallisuusohjeita päivitetään tarvittaessa Suomen valtioneuvoston ja AVIn ohjeiden mukaan.

 

Club For Five kävi Radio Dein Herätyksen! vieraana kertomassa suhteestaan virsiin sekä toki antamassa ääninäytteen suorassa lähetyksessä. Toimittajana Mikael Juntunen.

KUUNTELE: