Heli Karhumäki on toiminut mediakentässä monella saralla. Ilta-Sanomien erikoistoimittajana hän erikoistui kirkollisiinkin teemoihin vuosina 1990-2004, jonka jälkeen hän toimi Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan tiedottajana. Viimeiset 5 vuotta hän on toiminut Sana-lehden päätoimittaja. Korona muutti myös kristillisen lehden tekemistä, mutta avasi sosiaaliseen mediaan uudenlaisia yhteisöjä kuten Sanan koronabaarin. Mikä se on? Toimittajana Ariel Neulaniemi.

Osa 1:

 

Heli Karhumäki on kuudennen polven körtti, joka on päätynyt viidesläisen uskonratkaisuista tunnetun Kansan Raamattuseuran pää-äänenkannattajalehden päätoimittajaksi. Armon vilauksia vai uskon ratkaisuja? Vai molempia? Karhumäki peilaa omaa taustaansa nykyiseen työpaikkaansa pohtien samalla myös herännäisyyttä, joka on pysynyt liikkeessä aikojen muuttuessa.

Osa 2:

 

Vaikka kirkon jäsenluvut osoittavat laskusuuntaan, kiinnostus hengellisiä asioita kohtaan ei ole vähentynyt. Heli Karhumäki on huomannut tämän ns. ”maallisia medioita” seuratessaan. Mutta mitä kirkon tiedottajat ja eri tavoin sanomasta viestivät voisivat hyödyntää tätä kiinnostusta ei-kirkollisessa mediassa? Mitä siis tarttis teherä? Entä mitä kristillisen median päätoimittaja ajattelee, kun näkee kirkollisten someryhmien keskustelujen seasta eripuraa ja vahvaa vastakkainasettelua?

Osa 3: