Vieraaksi Ex-Criminals -ohjelmaan saapuu pastori Jimmy Huhtala, entinen ”pohojanmaan häjy”, tuleva Alavuden helluntaiseurakunnan johtaja. Monta mielenkiintoista seikkaa on hänen elämänsä varrelta esillä, kuten voiko poliisilaitokselta löytää vaimon? Entä kuinka uskonasiat alkoivat puhutella Jimmyä?
– Yritin kaikkeni, että pääsisin irti päihteistä. Olin yhdessä vaiheessa 10 kuukautta kuivilla, mutta siitä tipahdin. Viimeisen putkeni päätteeksi meinasin ampua itseni. Kuulin silloin selkeästi sanat ”Jos teet sen, joudut helvettiin”. Ymmärsin, että olen ollut väärässä tämän Jumala-asian kanssa. En uskaltanut tappaa itseäni. Tajusin, että jos ne Jeesus-jutut ovat totta, niin kaikki muuttuu. Lähdin tätä selvittämään.
Jumalan Pyhä Henki teki työtään Jimmyssä. Tullessaan uskoon tärkein Raamatunjae löytyi 2. Korinttilaiskirjeestä (5:17):
Jokainen, joka on Kristuksessa, on siis uusi luomus. Vanha on kadonnut, uusi on tullut tilalle! Eli olet saanut kaikki syntisi anteeksi. Tämä on äärimmäisen tärkeä sisäistää, Jimmy huomauttaa.

Jimmy Huhtala vieraili Ex-Criminals -ohjelmassa 25.5.2021. Kuuntele haastattelu:
Osa I:

Osa II:

Ex-Criminals Radio Deissä tiistaisin kello 22.05 sekä uusintana torstaiöisin kello 01 ja sunnuntaisin kello 16.05. Ohjelmaa toimittavat Lauri Johansson ja Ali Niemelä, ja sitä kustantaa Kristityt Yhdessä ry. Kuuntele jaksoja podcasteina: radiodei.fi/excriminals.

Kuvassa Lauri Johansson, Jimmy Huhtala ja Ali Niemelä