Radio Dein perjantaiaamujen ohjelmaformaatin, Jälki-istunnon, vakaana pyrkimyksenä on väistää yksiäänisyyden sudenkuoppa. Jälki-istunto kokoaa viikoittain median eri laitoja edustavat keskustelijat studioon saman pöydän ääreen. Suorana lähetettävää ohjelmasarjaa isännöi Mikael Juntunen.

Jälki-istunnon kunnianhimoinen tavoite on todistaa, että täysin eri tavoin asioista ajattelevat ihmiset voivat keskustella vaikeistakin aiheista hyvässä hengessä. Puheenaiheita valikoi ja toisilleen sekä kuulijoille jakaa vaihtuva ja laaja kokoonpano toimittajia.

Jälki-istunto Radio Dein Herätys!-aamulähetyksessä perjantaisin klo 9-10 ja uusintana klo 13-14.

 

4.9.2020
Mikä on kilpaurheilun ja politiikan suhde? Missä kulkee terveen kriittisyyden ja naljailun/ narisemisen raja korona-keskustelussa? Onko printtijulkaisut ja perinteinen paperinen lehti enää tarpeellinen tai edes elinkelpoinen?Jälki-istunnossa olivat mukana Kirkko Helsingissä -verkkotuottaja Jan Ahonen, Helsingin Sanomien emerita päätoimittaja Reetta Meriläinen ja Ristin Voiton toimittaja Anssi Tiittanen.

 

28.8.2020
Mitä Veikko Huovisen Lentsuakin ärhäkämpi, globaali, sosiologinen ihmiskoe (korona) kertoo meille meistä itsestämme? Muuttuuko ihminen sittenkään muuttuvassa maailmassa? Onko Raamatun saattaminen vaivatta ymmärrettävään muotoon lopulta hieno vai huono projekti?

Jälki-istunnossa ajankohtaisia kysymyksiä pähkäilevät Demokraatin toimittaja Simo Alastalo, Kodin ystävä -lehden päätoimittaja Maija Latvala ja Elämä-lehden päätoimittaja Juha Vähäsarja.

 

14.8.2020
Radio Dein Jälki-istunnossa pohdittiin kirkolliskokouksen antia, uskonnon ja politiikan suhdetta Amerikan näkökulmasta, sekä mikä on yksilön ja yhteisön vastuu koronan hoidossa. Pöydän äärellä uutispäällikkö Pauli Juusela, freelancertoimittaja Sirkku Nyström ja emerituspäätoimittaja Tapani Ruokanen.