Asianajotoimisto Tammer-Juristit Oy on vuonna 1996 perustettu asianajotoimisto, joka palvelee niin yrityksiä, kuluttajia kuin julkisyhteisöjä. Tammer-Juristit tarjoavat laki- ja neuvontapalveluita niin arkipäiväisten kuin monimutkaisten oikeudellisten asioiden ratkaisemiseksi. Millä tavoin toimitusjohtajan kristillinen arvomaailma heijastuu yrityksen toimintaan? Entä miltä yrityksen tulevaisuus näyttää? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaa Tammer-Juristit Oy:n toimitusjohtaja, osakas, asianajaja, varatuomari Janne Nuutinen.

Toimittajana on Elina Tuohisto-Kokko.

 

140920 TP1: Seuraavaksi Tammer-Juristit Oy:n asianajaja Janne Nuutinen, kertoo muun muassa siitä millainen on yrityksen tarina.

150920 TP2: Kohta saamme kuulla, kun Tammer-Juristit Oy:n asianajaja Janne Nuutinen kertoo muun muassa millä tavoin kristillinen arvomaailma heijastuu hänen työhönsä.

160920 TP3: Seuraavaksi saamme kuulla, kun Tammer-Juristit Oy:n asianajaja Janne Nuutinen kertoo muun muassa mitä tarkoittaa, kun puhutaan yrityksen raudanlujista ammattilaisista.

170920 TP4: Kuunnellaan seuraavaksi, kun Tammer-Juristit Oy:n asianajaja Janne Nuutinen kertoo muun muassa siitä, mikä on kaikkein antoisinta hänen työssään.

180920 TP5: Seuraavassa haastattelussa saamme muun muassa kuulla millainen olisi Tammer-Juristit Oy:n asianajaja Janne Nuutisen hissipuhe.