Osa 1: AsuntoSatama LKV on menestyvä kiinteistövälitysfirma pääkaupunkiseudulla, ja sille myönnetty Kauppalehden Menestyjät ja Suomen Vahvimmat -sertifikaatit. AsuntoSatama on myös palkannut uusia työntekijäitä koronan aikana.

Osa 2: AsuntoSataman uusi innovatiivinen arviokirja julkistettiin marraskuun alussa. Arviokirja on kehitetty niin asunnon ostajan kuin myyjän intressejä palvelemaan, tarjoamaan runsaasti ja kattavasti informaatiota myynnissä olevasta kohteesta.

Osa 3: Monissa pienissä taloyhtiöissä ei ole ammatillisesti johdettua isännöintipalvelua. Tällaisissa tapauksissa voi tulla yllätyksiä kohdetta myytäessä, jos osakkeen paperiasiat eivät ole kunnossa, tai puuttuu tietoa tehdyistä korjauksista. AsuntoSataman kehittämä arviokirja auttaa näissä kysymyksissä, ja voi merkittävästi edesauttaa kohteen myynnissä ja lainanhankinnassa.

Osa 4: AsuntoSataman arviokirja palvelee suuria kerrostaloyhtiöitä mm. tarjoamalla parannusehdotuksia tuottamattomien tai tyhjien tilojen muuntamisessa hyötykäyttöön. Asiakastyytyväisyystutkimus puolestaan antaa arvokasta informaatiota potentiaaliselle osakkeen ostajalle.

Osa 5: Kuinka suojella asunnonostajaa mahdollisilta pettymyksiltä tai yllätyksiltä? AsuntoSatama on kehittänyt korjausvelkalaskurin, jolla kartoitetaan ja ennakoidaan kohteen mahdollisia remonttitarpeita.

 

Tutustu AsuntoSatama LKV:n kuntokartoitustarjoukseen täältä.