Osa 1: Mikä sai entisen pokerin pelaajan vaihtamaan alaa, ja ryhtymään kiinteistövälittäjäksi ja yrittäjäksi? Janne Lämsää haastattelee Marja Salminen.

Osa 2: Pääkaupunkiseudulla vaikuttava Janne Lämsä löysi unelmiensa työn kiinteistövälityksestä. Mutta mitä hän tarkoittaakaan määritellessään, että kyseessä on elämäntapa-ammatti? Yrittäjänä toimivaa Jannea jututtaa Marja Salminen.

Osa 3: Jos olet myymässä asuntoa tai kiinteistöä, mitkä seikat nostavat kohteen arvoa? Entä mitä asioita kannattaisi välttää? Kysymyksiin vastaa Radio Dein viikon yrittäjä, kiinteistövälittäjä Janne Lämsä, jonka tapasi toimittaja Marja Salminen.

Osa 4: Kuinka tehdä turvalliset asuntokaupat, ja mikä on kiinteistövälittäjän vastuu, jos ostetussa kohteessa ilmenee yllättäen ongelmia? Mm. tähän vastaa seuraavassa alalla toimiva yrittäjä Janne Lämsä, jonka tapasi toimittaja Marja Salminen.

Osa 5: ”Asiakkaan etu on aina ensimmäisenä”, lupaa Radio Dein viikon suomalainen yrittäjä Janne Lämsä. Mitä tähän hienoon toimintaperiaatteeseen sisältyy, siitä ottaa selvää toimittaja Marja Salminen.

Tutustu Janne Lämsä LKV:n palveluihin täältä.