Osa 1: Paketo Recycling Oy IBC-konttien kunnostaja ja kierrättäjä. Hallituksen puheenjohtaja Reijo Ketola kertoo, kuinka hän nousi 90-luvun lamasta alan johtavaksi yrittäjäksi Suomessa. Ohjelman toimittaa Marja Salminen.

Osa 2: Tuusulassa sijaitseva Paketo Recycling Oy kierrättää ja kunnostaa vuosittain n. 60 000 IBC-konttia ja 10 000 tynnyriä. Alan laajimmasta toiminnasta Suomessa kertoo hallituksen puheenjohtaja Reijo Ketola.

Osa 3: Paketo Recycling Oy on Suomen johtava IBC-konttien kunnostaja ja kierrättäjä. Yrityksen tuontantoprosesseissa ei synny kaatopaikkajätettä, ja  puhdistettu muovijäte toimitetaan rouhittavaksi muun muoviteollisuuden käyttöön. Millaisena hallituksen puheenjohtaja Reijo Ketola näkee oman alansa sekä yrityksensä tulevaisuuden?

Osa 4: Suomen johtava IBC-konttien kunnostaja ja kierrättäjä, Tuusulassa sijaitseva Paketo Recycling Oy on mukana merkittävässä hyväntekeväisyystoiminnassa, jonka varat ohjataan syöpäsairaiden auttamiseen. Sympatia ry sai alkunsa aikoihin, jolloin Paketo Oy:n yrittäjä Reijo Ketolan hyvä ystävä sairastui ja menehtyi syöpään.

Osa 5: Suomen johtava kierrätysalan yritys, Tuusulassa sijaitseva Paketo Recycling Oy, on mukana hyväntekeväisyysyhdistyksessä, jolla autetaan syöpäsairaita. Paketon hallituksen puheenjohtajaa Reijo Ketolaa ja vaimo Anittaa syöpä on koskettanut läheltä monen omaisen ja ystävän kautta.