Rekka-autot ja linja-autot ovat monen pikkupojan unelma. Mutta mitenkäs Atte Takkinen lähtikään luomaan uraa niiden parissa? Ja mikä rooli vastavihityllä vaimolla on Aten yrityksessä? Yrittäjäpariskuntaa haastattelee Marja Salminen.

Osa 1:

 

Mitä kaikkea erityistä tarjoaakaan raskaalle liikenteelle  Radio Dein tämän viikon suomalainen yritys? Yrittäjäpariskunta Johanna ja Atte Takkista haastattelee Marja Salminen.

Osa 2:

 

Mikä saa yrittäjän laajentamaan toimintaansa iltoihin ja jopa viikonloppuihin? Rekkahuolto Tuusulan yrittäjäpariskunta Johanna ja Atte Takkinen vastaavat tähän kysymykseen, heidät tavoitti Marja Salminen.

Osa 3:

 

Onko suomalainen vuodenkierto ja ilmasto mahdollisuus vai painajainen raskaan liikenteen autoja huoltavalle yritykselle? Siitä ottaa selkoa toimittaja Marja Salminen, joka tavoitti Rekkahuolto Tuusulan yrittäjäpariskunnan Johanna ja Atte Takkisen.

Osa 4:

 

Raskaan liikenteen kalusto, eli rekat ja linja-autot, voi joskus ärsyttää muita tiellä liikkuvia ison kokonsa ja näkyvyytensä vuoksi, mutta mitä meidän muiden olisi hyvä ottaa huomioon näiden maksimi kokoisten tiellä liikkuvien kohdalla? Siitä ottaa selkoa toimittaja Marja Salminen, joka haastattelee Rekkahuolto Tuusulan yrittäjäpariskuntaa Johanna ja Atte Takkista.

Osa 5: