Veltsun Kotiapu Oy tarjoaa lämminhenkistä ja monipuolista kotiapua pääkaupunkiseudulla. Entisen rakennusalan osaajan käsissä pysyy niin saha kuin vasara. Veli-Pekka Kauhanen on myös toiminut äitinsä ja tätinsä omahoitajana, eli keskustelu ja vaikeidenkin tilanteiden kohtaaminen on hänelle tuttua. Veltsun kaikessa toiminnassa kulkee ohjenuorana autettavien ihmisten kunnioitus sekä turvallinen asioiden hoito ja tapaamiset korona ohjeita noudattaen.

Osa 1: Veli-Pekka on koulutukseltaan rakennusmestari ja toiminut vastaavana työnjohtajana pientalotyömailla, joten näkemystä löytyy pienen korjaustyön ja rakennustyön erottamiseen. Toisaalta kokemusta on kertynyt henkilökohtaisen avustajan ja omaishoitajan töistä. Halu auttaa ihmisiä toimii punaisena lankana.

Osa 2: Monipuoliset palvelut: Lampun ja sulakkeen vaihdot, ullakon siivous, huonekalujen siirrot, pienet remontit, apteekissa ja kaupassa käynnit sekä muut asioinnit tuottavat rauhaa sekä asiakkaalle, että heidän lapsilleen. Toimialueena pääkaupunkiseutu.

Osa 3: Asiakkaana pääsääntöisesti eläkeläiset, mutta yksinhuoltajat ja kiireelliset ihmiset hyötyvät Veli-Pekan palveluksista. Kotitalousvähennys verotuksessa kannattaa hyödyntää.

Osa 4: Veltsu juttelee mielellään asiakkaiden kanssa. Tädin ja oman äidin omaishoitajana toimiminen toi kokemusta ja avasi silmät ihmisten arjen haasteille. Veltsu auttaa ja luo turvaa, ottaen koronaohjeistukset huomioon.

Osa 5: Naisvaltaisella alalla toimiva Veltsun Kotiapu Oy tuo tarvittavaa kokonaisvaltaista apua pihatöihin, pieniin remontteihin ja arjen asiointeihin. Veloitus esim. 3 tunnin käynti maksaa 120 eur (sis. alv) eli tuntihinta 40 euroa (sis. alv). Kuukausisopimuksella päästään alempiin tuntihintoihin. Hyödynnä kotitalousvähennys. Tilaa ilmainen tutustumiskäynti täältä.